Πόλο: Στην Ρουμανία η εθνική Νέων ανδρών για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα

O Ηλίας Μαχαίρας

bet365

Η Εθνική ομάδα υδατοσφαίρισης Νέων ανδρών (Κ20) ανοίγει την αυλαία των κορυφαίων υποχρεώσεων της χρονιάς για την Ελλάδα, με τη συμμετοχή της στο αντίστοιχο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που διεξάγεται στο Οτοπένι (Ρουμανία), από 10 έως 17 Ιουνίου.

Δύσκολη αποστολή θα έχει η εθνική πόλο Κ23 στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα του Οτοπένι.

Στην αποστολή της εθνικής που αναχωρεί την Παρασκευή (9/6) μετέχουν οι εξής πολίστες: Ανδρέας Αλμύρας, Ανδρέας Μπιτσάκος, Χρήστος Μπιτσάκος, Δημήτρης – Πρόδρομος Μπουζαλάς, Νίκος Γκίλλας, Νεκτάριος Ηλιόπουλος, Κώστας Κανδανολέων, Γιάννης Καρακούρος, Νίκος Καστρινάκης, Χρήστος – Γιάννης Λασκαρίδης, Σπύρος Λυκούδης, Απόστολος Γεωργαράς, Βαγγέλης Πούρος, Χρήστος Σιαμάς, Σεμίρ Σπάχιτς.

Μαζί τους, ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Ηλίας Μαχαίρας, ο συνεργάτης του Τάσος Σχίζας, ο φυσικοθεραπευτής Κώστας Αποστολόπουλος και ο μάνατζερ Εθνικών Ομάδων Γιώργος Μαργιούκλας, ενώ μεταβαίνει επίσης και ο διεθνής μας διαιτητής Αιγέας Παντελής.

Η Εθνική μας Ομάδα μετέχει στον Β’ Όμιλο, με αντιπάλους τις ΗΠΑ (10/6, 15.00 τοπική), τη Σερβία (11/6, 15.00) και την Ουγγαρία (12/6, 19.30).

Οι Όμιλοι

  • Α’: Ισπανία, Ιταλία, Μαυροβούνιο, Κροατία
  • Β’: Ελλάδα, ΗΠΑ, Σερβία, Ουγγαρία
  • Γ’: Γερμανία, Ιαπωνία, Νότια Αφρική
  • Δ’: Βραζιλία, Ολλανδία
  • Ε’: Νέα Ζηλανδία, Περού, Ρουμανία
  • ΣΤ’: Ιράν, Αυστραλία, Αργεντινή

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα