Καλογερόπουλος στο Gazzetta: «Η φετινή μας πορεία ανοίγει δρόμους, φεύγουμε με το κεφάλι ψηλά»

Ο Καλογερόπουλος σουτάρει για τη Βουλιαγμένη

bet365

Ο Στάθης Καλογερόπουλος τονίζει στο Gazzetta το κέρδος της φετινής πορείας της Βουλιαγμένης μέχρι και τον μικρό τελικό του Champions League αναφερόμενος σε όσα φέρνει το μέλλον. Αποστολή στο Βελιγράδι: Σταυρούλα Μουστακάτου.

Λίγους μήνες νωρίτερα, η φράση για την τετράδα του Final 8 στο Champions League του Βελιγραδίου θα φαινόταν με μία μακρινή συνθήκη. Οι «μπέμπηδες» του Βουγιασίνοβιτς έπεσαν στην πισίνα της Sportski Centar 11. April με στόχο να διασκεδάσουν την πρώτη τους παρουσία σε τελική φάση της διοργάνωσης και κατάφεραν να γράψουν ιστορία.

Η πρώτη νίκη επί της Μπρέσια την έφερε στον ημιτελικό κόντρα στο μεγαθήριο της Προ Ρέκο, που κοίταξε στα μάτια και έφτασε να διεκδικεί το χάλκινο μετάλλιο με την Μπαρτσελονέτα. Η Βουλιαγμένη έδειξε και πάλι τη δυναμική της μπροστά στην κλασική δύναμη των Ισπανών, όμως ηττήθηκε... στο νήμα στη διαδικασία των πέναλτι.

Ο Στάθης Καλογερόπουλος, ένας από τους σταθερούς παράγοντες του δρόμου που διήνησε η ομάδα όλη τη σεζόν αλλά και πρωταγωνιστή του αγώνα με την Μπαρτσελονέτα (6γκολ -1 στα πέναλτι- και μία ασίστ) μιλά στο Gazzetta για τον τρόπο εκείνος και οι συμπαίκτες του τράβηξαν τα βλέμματα των φίλων του αθλήματος. Τονίζει τη σημασία της διαδρομής και εξηγεί τη φιλοσοφία ενός σουτέρ.

«Ναι εντάξει είναι κάτι πάρα πολύ σημαντικό. Δείξαμε τί ομάδα μπορούμε να γίνουμε και τί ομάδα είμαστε! Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι με την απόδοσή μας εδώ, φεύγουμε με το κεφάλι ψηλά. Μας έχει ακούσει όλος ο κόσμος. Νομίζω ανοίγει πολλούς δρόμους αυτή η πορεία μας η φετινή σε όλα τα παιδιά που ήταν μέλη της ομάδας και αυτό έχει σημασία. Τώρα προχωράμε…» είπε αρχικά.

«Πιστεύω στην προπόνηση που έχω κάνει»

Με το παιχνίδι να χάνεται στη διαδικασία των πέναλτι και εσένα να καλείσαι αρκετές φορές μέσα σε αυτό να εκτελέσεις ένα σουτ από τα πέντε μέτρα. Τί μπορεί να σκέφτεται ο σουτέρ εκείνη τη στιγμή; «Δεν σκέφτεσαι κάτι εφόσον έχεις κάνει την κατάλληλη προπόνηση. Σου βγαίνουν οι ενέργειες που έχεις δουλέψει κυρίως. Μετά είναι και στον χαρακτήρα του κάθε αθλητή. Κάποιοι αγχώνονται πιο πολύ, άλλοι λιγότερο».

Προσωπικά; «Προσωπικά δεν αγχώνομαι πολύ (γέλια). Έχω μία μεγαλύτερη χαλαρότητα και πιστεύω στην προπόνηση που έχω κάνει. Το τελευταίο μας παιχνίδι έφτασε εκεί που έφτασε με την πρώτη ομάδα του ομίλου μας, χάσαμε τσα πέναλτι που στην προηγούμενη φάση είχαμε ηττηθεί με 5-6 γκολ. Οπότε δείχνει την προσπάθεια που κάναμε και είμαστε χαρούμενοι για ό,τι κάναμε».

Είδαμε και τον κόσμο της Βουλιαγμένης να δίνει τον δικό του παλμό στις εξέδρες της πισίνας... «Έτσι είναι οι Έλληνες γενικά! Θέλω να τους ευχαριστήσω πάρα πολύ… Είχαμε και πολλά άτομα δικά μας, φίλους, οικογένεια, όλοι είναι κοντινοί μας άνθρωποι. Έτσι είναι το πόλο, μία πολύ κλειστή κοινωνία, μία οικογένεια. Τους ευχαριστώ πολύ για την στήριξη και όλα!»

 

Τελευταία Νέα