Κρίσιμες μάχες για Ολυμπιακό και Βουλιαγμένη στo Champions League

Ο Μάρτον Βάμος είναι ένα από τα όπλα για τον Ολυμπιακό

bet365

Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται από την Μπαρτσελονέτα και η Βουλιαγμένη από τη Γιαντράν Σπλιτ για τη 10η αγωνιστική στον Α' όμιλο του Champions League.

Η 10η στροφή του Α' ομίλου του Champions League, την Τετάρτη (22/3), μπορεί να κρίνει πολλά για τον Ολυμπιακό και τη Βουλιαγμένη και τους στόχους που έχουν.

Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται από την Μπαρτσελονέτα στην Ισπανία (20:00) σε ένα από τα ντέρμπι του ομίλου για την πρωτιά στον όμιλο, ανάμεσα σε Ολυμπιακό, Μπαρτσελονέτα και την πρωταθλήτρια Ευρώπης Προ Ρέκο.

Οι τρεις ομάδες έχουν εξασφαλίσει την παρουσία τους στο Final 8 του Βελιγραδίου, όμως θέλουν την καλύτερη κατάταξη στον όμιλο για τη διασταύρωση στους προημιτελικούς.

Η Μπαρτσελονέτα έχοντας νικήσει τον Ολυμπιακό στον Πειραιά με 9-7 στις 10 Ιανουαρίου, αλλά και την Προ Ρέκο στην Ιταλία με 9-8, την 1η Μαρτίου, είναι στην κορυφή, όμως ο Ολυμπιακός με νίκη την προσπερνά.

«Πάμε στην Ισπανία, για να πάρουμε εκδίκηση. Οι παίκτες είναι αφοσιωμένοι στο παιχνίδι. Έχουμε κάποια προβλήματα τραυματισμών, αλλά πιστεύω, ότι μπορούμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι εκεί. Δεν σκέφτομαι την ήττα, πιστεύω στην καρδιά των παικτών μου» δήλωσε ο τεχνικός τού Ολυμπιακού, Ιγκόρ Μιλάνοβιτς πριν από το ταξίδι στη Βαρκελώνη.

Η μεγάλη ευκαιρία της Βουλιαγμένης

Την ίδια ώρα η Βουλιαγμένη δίνει στο Σπλιτ τον αγώνα που μπορεί να αποδειχθεί το μεγαλύτερο βήμα για πρόκριση στο Final 8.

Οι «μπέμπηδες» αντιμετωπίζουν τη Γιαντράν, την κύρια αυτή τη στιγμή αντίπαλό τους για την 4η θέση, που δίνει θέση στην τελική φάση.

tzortzatos - vouliagmeni

Η Βουλιαγμένη είναι στην 4η θέση, στο +3 από τη Γιαντράν. Στον αγώνα του α' γύρου στη Βάρη είχε νικήσει με 13-12, όμως η κροατική ομάδα στα τελευταία 56 δευτερόλεπτα είχε πετύχει δύο γκολ κι αυτό μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο, καθώς η Γιαντράν με νίκη στα δύο γκολ αποκτά προβάδισμα στην ισοβαθμία.


Το πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής - Βαθμολογία

Τετάρτη 22 Μαρτίου

Ντιναμό Τιφλίδας-Ραντνίτσκι Κραγκούγεβατς (17:00)
Μπαρτσελονέτα-Ολυμπιακός (20:00, EPT Sports 1)
Γιαντράν Σπλιτ-Βουλιαγμένη (20:00)
Προ Ρέκο-Ανόβερο (20:30)

Η βαθμολογία
(9η αγωνιστική)

1.Μπαρτσελονέτα 24
2.Ολυμπιακός 22
3.Προ Ρέκο 21
4.Βουλιαγμένη 13
-------------------
5.Γιαντράν 10
6.Ραντνίτσκι 9
7.Ανόβερο 3
8.Ντιναμό Τιφλ. 3

 

Τελευταία Νέα