O Ολυμπιακός πάει για το 5ο Κύπελλο, το ζητούμενο είναι η Βουλιαγμένη στον τελικό του Final 4 γυναικών

Newsroom
O Ολυμπιακός πάει για το 5ο Κύπελλο, το ζητούμενο είναι η Βουλιαγμένη στον τελικό του Final 4 γυναικών

bet365

Ο Ολυμπιακός έχει τον πρώτο λόγο απέναντι στη Βουλιαγμένη, για να κατακτήσει το 5ο Κύπελλο της ιστορίας του στην υδατοσφαίριση γυναικών. Αποστολή - Πάτρα: Δ. Ντζάνης

Για τέταρτη φορά ο Ολυμπιακός και η Βουλιαγμένη συνθέτουν το ζευγάρι του τελικού στην 6η έκδοση του Κυπέλου Ελλάδας στην υδατοσφαίριση γυναικών.

Οι δύο ομάδες το απόγευμα της Κυριακής (4/2, 17:00) στο «Αντώνης Πεπανός» της Πάτρας θα αναμετρηθούν στον τελικό του Final, με τις παίκτριες του Ολυμπιακού να διεκδικούν το 5ο τρόπαιό τους. Με την αναμενόμενη επικράτηση επί του Αλίμου με 17-7 οι « ερυθρόλευκες» δεν έχουν λείψει από τελικό.

Έχουν χάσει μόνο μια φορά την κούπα στη Χίο το 2019, με αντίπαλο τη Βουλιαγμένη στον τελικό. Θέλουν μετά το ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ να κατακτήσουν και το δεύτερο τίτλο της χρονιάς και μετά να συγκεντρωθούν στα διπλά παιχνίδια με την ισπανική Ματαρό (11 και 25/2) που οδηγούν στο Final 4 του Champions League.

«Ο τελικός είναι πάντα δύσκολος και νομίζω θα είναι συναρπαστικός. Θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό ώστε να κρατήσουμε τα σκήπτρα στο Κύπελλο Ελλάδας απέναντι στη Βουλιαγμένη, που δείχνει δυνατή και ανταγωνιστική» δήλωσε ο τεχνικός Αλεξάνταρ Τσίριτς, που πάει για τον 5ο τίτλο του με τον Ολυμπιακό σε ένα σχεδόν χρόνο.

Λιόση στο Gazzetta: «Πώς να τον χτυπήσουμε τον Ολυμπιακό, ψυχραιμία παιδιά»

Το ζητούμενο είναι η Βουλιαγμένη και κατά πόσο θα καταφέρει να βάλει δύσκολα στον Ολυμπιακό. Με τον Εθνικό η ομάδα του Λαιμού ήταν εντυπωσιακή, το 13-5 τα λέει όλα.

Προσπαθήσαμε μετά τον ημιτελικό να διαβάσουμε τη σκέψη της Κικής Λιόση, με την τεχνικό της Βουλιαγμένης να λέει στο Gazzetta.

«Πώς να τον χτυπήσουμε τον Ολυμπιακό, ψυχραιμία παιδιά. Ο Ολυμπιακός είναι τεράστια ομάδα, διαθέτει πολλή εμπειρία, ισχύει, ένας τελικός μπορεί να κρύβει πολλά, αλλά αυτές οι παίκτριες που έχουν παίξει τόσους πολλούς τελικούς με τις εθνικές τους ομάδες και τα σωματεία τους, ξέρουν πολύ καλά να διαχειριστούν τέτοια παιχνίδια».

liosi

Οι τελικοί στο Κύπελλο γυναικών

2018 (Καρπενήσι) Ολυμπιακός-Βουλιαγμένη 14-11
2019 (Χίος) Βουλιαγμένη-Ολυμπιακός 10-8
2020 (Π. Φάληρο) Ολυμπιακός-Νηρέας Χαλανδρίου 16-4
2021 (Βουλιαγμένη) Ολυμπιακός-Βουλιαγμένη 11-8
2022 (Λάρισα) Ολυμπιακός-Γλυφάδα 14-7

 

Τελευταία Νέα