Εθνικός - Βουλιαγμένη 5-13: Έστησε πάρτι στην Πάτρα, με άνεση στον τελικό του Κυπέλλου γυναικών

Newsroom
Εθνικός - Βουλιαγμένη 5-13: Έστησε πάρτι στην Πάτρα, με άνεση στον τελικό του Κυπέλλου γυναικών

bet365

H Βουλιαγμένη ήταν εντυπωσιακή απέναντι στον Εθνικό, νίκησε με 13-5 και θα αγωνιστεί για 4η φορά σε τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας υδατοσφαίρισης γυναικών στο Final 4 της Πάτρας. Αποστολή - Πάτρα: Δ. Ντζάνης

Η Βουλιαγμένη έκανε ό,τι ήθελε στον αγώνα με τον Εθνικό στην πισίνα του «Αντώνης Πεπανός» της Πάτρας, επικράτησε με 13-5 και προκρίθηκε πανηγυρικά στον 4ο τελικό της ιστορία της στον τελικό του Κυπέλλου στην υδατοσφαίριση γυναικών.

Εκεί το απόγευμα της Κυριακής (3/3, 17:00) θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια του άλλου ημιτελικού ανάμεσα στον κάτοχο του τίτλου Ολυμπιακού και του Αλίμου, που θα αγωνιστούν στις 19:00.

Ο πρώτος ημιτελικός των γυναικών στο Final 4 ανάμεσα σε δύο ομάδες που διεκδικούν την παρουσία τους στα ημιτελικά του Euro Cup, είχε για απόλυτες πρωταγωνίστριες τις παίκτες της Βουλιαγμένης.

Ο Εθνικός απογοήτευσε, χωρίς να καταλάβει τι συνέβη, βρέθηκε να χάνει με 5-1 στο 1ο οκτάλεπτο, με τις παίκτριες της Βουλιαγμένης να συνεχίζουν στον ίδιο ρυθμό, με τη διαφορά να φθάνει τη μέγιστη τιμή της μέχρι τα 10 γκολ (13-3) και να φθάσει σε μια εύκολη πρόκριση.


Τα οκτάλεπτα: 1-5, 1-4, 1-2, 2-2.

Εθνικός (Λέανδρος): Σωτηρέλη, Καραμπέτσου 1, Μπορίσοβα 2, Λασκαρίδου, Κοντονή, Μπέτα, Χατζηκυριακάκη, Άλκ. Μπενέκου 1, Ρακιντζή, Κανετίδου, Ι. Μπενέκου, Άντριους, Μπεκρή, Κατσιμπρή 1, Κλαψιανού.

Βουλιαγμένη (Λιόση): Κοτσιώνη, Καϊάφα 1, Καλογεροπούλου, Ελληνιάδη 2, Γιαννοπούλου 2, Ριτζ 4, Βιδάλη, Ράιτ, Στρατιδάκη 3, Ανδρεάδη, Μιμίδη 1, Αγγελίδη, Πάτρα, Μαρκατσέλη, Κρασσά,

 

Τελευταία Νέα