Βουλιαγμένη – Ολυμπιακός 10-12: Οι «ερυθρόλευκες» πήραν τον «εμφύλιο» και είναι στις «8» του Champions League

Newsroom
Βουλιαγμένη – Ολυμπιακός 10-12: Οι «ερυθρόλευκες» πήραν τον «εμφύλιο» και είναι στις «8» του Champions League

bet365

Πολύ δύσκολα ο Ολυμπιακός κέρδισε την Βουλιαγμένη και μαζί με την Ρόμα πέρασε στα προημιτελικά του Champions League στο πόλο γυναικών.

Ο Ολυμπιακός επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί στον «εμφύλιο» με την Βουλιαγμένη και είναι στα προημιτελικά του Champions League στο πόλο γυναικών έστω και με αγωνία!

Επικράτησε με σκορ 12-10 και θα συνεχίσει στην διοργάνωση στην προσπάθειά του να υπερασπιστεί τον περσινό τίτλο αν και η Βουλιαγμένη λαχτάρησε τις Πειραιώτισσες.
Η ελλιπής Βουλιαγμένη, όπως και με την Ρόμα, έτσι και με τον Ολυμπιακό, μπήκε δυνατά στο ματς και τελείωσε στο 3-3 το πρώτο 8λεπτο. Οι πρωταθλήτριες Ευρώπης όμως με ένα 4-0 σερί δημιούργησαν μια διαφορά ασφαλείας στο τέλος του ημιχρόνου.

Η Βουλιαγμένη δεν το έβαλε κάτω και με την Ελληνιάδη και την Γιαννοπούλου μείωσε σε 8-10 στο τέλος του τρίτου οκταλέπτου και σε 9-10 με την Ελληνιάδη στα 07:20 πριν το τέλος του ματς! Όμως η Ελευθεριάδου και η Κρίστμας, τελείωσαν τα όποια όνειρα για έκπληξη της Βουλιαγμένης.

ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 10-12

Τα οκτάλεπτα: 3-3, 0-4, 5-3, 2-2

Βουλιαγμένη: Βουλιαγμένη: Σακάλογλου, Καϊάφα, Καλογεροπούλου, Ελληνιάδη 4, Κρασσά, Γιαννοπούλου 4, Ριτζ 2, Μαρκατσέλη, Στρατιδάκη, Ανδρεάδη, Μιμίδη, Αγγελίδη, Κοτσιώνη.

Ολυμπιακός: Διαμαντοπούλου, Πλευρίτου Ελ. 1, Χυδηριώτη 1, Ελευθεριάδου 2, Τριχά, Ξενάκη, Σιούτη, Πλευρίτου Μ. 2, Τωρνάρου, Πλευρίτου Β., Κρίστμας 5, Μυρικοκεφαλιτάκη 1, Σταματοπούλου

Στο άλλο ματς του ομίλου, η Ρόμα κέρδισε με 13-6 την Ντε Τσάαν και πέρασε κι αυτή στα προημιτελικά μαζί με τον Ολυμπιακό, τον οποίο αύριο στις 12:30 αντιμετωπίζει με μοναδικό κίνητρο την πρωτιά στον όμιλο. H Βουλιαγμένη θα παίξει με την Ντε Τσάαν στις 10:30.

 

Τελευταία Νέα