Ματαρό - Βουλιαγμένη 14-11: Ενα επίπεδο πάνω οι Ισπανίδες, αύριο κρίνεται η πρόκριση

Newsroom
Ματαρό - Βουλιαγμένη 14-11: Ενα επίπεδο πάνω οι Ισπανίδες, αύριο κρίνεται η πρόκριση

bet365

Η Ματαρό επικράτησε της Βουλιαγμένης στην 2η αγωνιστική των προκριματικών του Champions League γυναικών στο πόλο, με την ελληνική ομάδα να κλειδώνει αύριο την πρόκριση εκτός συγκλονιστικού απροόπτου.

Η Ματαρό επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί κόντρα στην Βουλιαγμένη, στην 2η αγωνιστική της προκριματικής φάσης των ομίλων στο Champions League του πόλο γυναικών.

Οι Ισπανίδες επικράτησαν με σκορ 14-11 και έτσι το αυριανό παιχνίδι (21:00) κόντρα στην Ολλανδική ZVL 1886 αποκτά ιδιαίτερη σημασία για την πρόκριση στην επόμενη φάση. Να θυμίσουμε ότι στην φάση των «16» προκρίνονται οι τρεις πρώτες από κάθε όμιλο.

Οσον αφορά το ματς, η Βουλιαγμένη προηγήθηκε με την Ελληνιάδη, αλλά η Ματαρό πήρε μετά τον έλεγχο του αγώνα. Προηγήθηκε με 3-2 στο τέλος του πρώτου οκταλέπτου, ενώ στις αρχές του δευτέρου, η Βουλιαγμένη έχασε με αποβολή την Μιμίδη.

Από εκείνο το σημείο και μετά η Ντε Κράατς έκανε… ζημιά στην Βουλιαγμένη καθώς με δύο δικά της γκολ, δύο της Νάγκι και δύο της Αβένιο, το σκορ έφτασε αρχικά στο 8-6 για το ημίχρονο και με την έναρξη του τρίτου οκταλέπτου στο 11-6.

Η ομάδα του Λαιμού μείωσε σε 11-9 με ένα σερί 3-0 από τις Ελληνιάδη (2) και Τάνκεβα, όμως η Ματαρό ξέφυγε με 4 τέρματα στις αρχές του τέταρτου οκταλέπτου. Τα κορίτσια της Βουλιαγμένης μείωσαν σε 13-11, στα 2:08 πριν το τέλος, όμως στην επόμενη φάση η άμυνα αδράνησε και η Ματαρό πήρε τρία ριμπάουντ μετά από διαδοχικά δοκάρια, για να σκοράρει η Αλβάρεζ και να τελειώσει κάπου εκεί το παιχνίδι.

ΜΑΤΑΡΟ - ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ 14-11

Τα οκτάλεπτα: 3-2, 5-4, 3-3, 3-2

Ματαρό: Σάντσες, Εσπιναγκόθα, Ντε Κράατς 4, Ροβιρόσα, Σέβενιτς 1, Νάγκι 2, Αλβάρεζ 1, Φριγκόλα 2, Αβένιο 3, Βιδάλ, Λακέτ 1, Μουρίγιο, Ερέρα.

Βουλιαγμένη: Κοτσιώνη, Καϊάφα, Καλογεροπούλου, Ελληνιάδη 6, Γιαννοπούλου, Ριτζ 1, Τάνκεβα 2, Πάτρα 1, Στρατιδάκη 1, Ανδρεάδη, Μιμίδη, Αγγελίδη, Πάτρα.


 

Τελευταία Νέα