Παγκόσμιο Παίδων: Στα ημιτελικά με ανατροπή η Εθνική ομάδα

Newsroom
Παγκόσμιο Παίδων: Στα ημιτελικά με ανατροπή η Εθνική ομάδα

bet365

Η Εθνική παίδων μετά από ένα εκπληκτικό 4ο οκτάλεπτο, πήρε το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Παγκοσμίου, κερδίζοντας 14-12 την Κροατία.

Μετά τις κορασίδες και η Εθνική πόλο παίδων κέρδισε την Κροατία και πέρασε στον ημιτελικό του Παγκοσμίου πρωταθλήματος.

Σε ένα ματς που ήταν πιο συναρπαστικό σε εξέλιξη, σε σχέση με την άνετη νίκη των κορασίδων, οι παίδες χρειάστηκε να ανατρέψουν το ματς στην τελευταία περίοδο, για να φτάσουν στη νίκη με σκορ 14-12.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ήταν πίσω με 11-9 στις αρχές της 4ης περιόδου, αλλά δύο γκολ του Κόκκινου και ένα του Καρατζά, ανέτρεψαν το σκορ και έδωσαν προβάδισμα δύο τερμάτων, τρία λεπτά πριν τη λήξη του αγώνα.

Αύριο στις 19:15 θα αντιμετωπίσει το Μαυροβούνιο στον ημιτελικό, ενώ στις 20:30 θα γίνει ο δεύτερος ημιτελικός μεταξύ Ουγγαρίας και Σερβίας.

ΚΡΟΑΤΙΑ - ΕΛΛΑΔΑ 12-14

Τα οκτάλεπτα: 1-3, 5-3, 4-3, 2-5

ΚΡΟΑΤΙΑ: Πρίζμιτς, Ντραγκόσεβιτς, Κοβάσεβιτς, Κούρκοβιτς 3, Μπουρμπουράν, Ράτσι, Πρέζι 2, Τόνσινιτς 2, Τζέρκοβιτς 2, Γκάλιτς 1, Ντούχο, Μπούσεβιτς 2, Μπάτος

ΕΛΛΑΔΑ: Μαυριόπουλος, Λυκούδης 2, Κόκκινος 4, Καρατζάς 3, Καπράγκος, Λασκαρίδης 3, Ζερβουδάκης 1, Μητράκης, Ζαχόπουλος, Σιάμας, Μπελέσης 1, Χωματάς, Κρατημένος.


 

Τελευταία Νέα