Πόλο: Στα ημιτελικά του Παγκοσμίου οι Νεάνιδες, διέλυσαν τη Νέα Ζηλανδία (23-9)

Newsroom
Πόλο: Στα ημιτελικά του Παγκοσμίου οι Νεάνιδες, διέλυσαν τη Νέα Ζηλανδία (23-9)

bet365

«Καταιγίδα» η Εθνική πόλο Νεανίδων, «παρέσυρε» με 23-9 την Νέα Ζηλανδία και προκρίθηκε στην ημιτελική φάση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος U18 που διεξάγεται στο Βελιγράδι.

Αλλη μια τεράστια επιτυχία για την ελληνική υδατοσφαίριση, όλο καθώς η Εθνική πόλο νεανίδων είναι στις «4» του Παγκοσμίου πρωταθλήματος!

Διέλυσαν τη Νέα Ζηλανδία με 23-9 και μεθαύριο (7/8) στις 20:00 ώρα Ελλάδας, θα αντιμετωπίσει την Ουγγαρία στον ένα από τους δύο ημιτελικούς. Η Ουγγαρία επιβλήθηκε της Αυστραλίας με 13-10.

Στα του ματς, η Εθνική ομάδα ήταν… σίφουνας από το ξεκίνημα του προημιτελικού. Προηγήθηκε 3-0, μείωσε η Νέα Ζηλανδία αλλά το 3-1 έγινε 8-1 και όλα…πήραν το δρόμο τους. Και μετά, το 8-2, έγινε 13-2. Το σκορ πήρε διαστάσεις, η Εθνική ομάδα έδειξε τα…δόντια της και τελικά πήρε τη νίκη – πρόκριση με +14 τέρματα.

Από πέντε τέρματα σημείωσαν η Νεφέλη-Χρυσούλα Χαλδαίου (πολυτιμότερη παίκτρια του αγώνα) και η Στεφανία Σάντα.

ΕΛΛΑΔΑ-ΝΕΑ ΖΗΛΑΝΔΙΑ 23-9

Τα οκτάλεπτα: 6-1, 5-1, 5-4, 7-3

ΕΛΛΑΔΑ (Ευτυχία Καραγιάννη): Καραγιάννη, Σάντα 5, Καλογεροπούλου 1, Σιούτη 2, Ευφρ.Τσιμάρα 1, Χαλδαίου 5, Τορνάρου 3, Κουρέτα, Ανδρεάδη, Τριχά 3, Λασκαρίδου 2, Καραμπέτσου 1, Κωνσταντοπούλου.

ΝΕΑ ΖΗΛΑΝΔΙΑ: Γκάρντινερ, Σπαρκ, Μόσμαν, Μπάτσελορ, Κουίν 3, Φονότι 5, Ντόιλ, Γκολντσγουόρθι, Ρόμπερτς, Γκάρντνερ 1, Κούπερ, Γουέστον, Μάρτιν-Χιλ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα