Φιλίποβιτς: Προσπάθησε να εντοπίσει νεαρό στα νερά του ποταμού Σάβα

Newsroom
Φιλίποβιτς: Προσπάθησε να εντοπίσει νεαρό στα νερά του ποταμού Σάβα

bet365

Ο Φίλιπ Φιλίποβιτς πρωτοστάτησε στον εντοπισμού νεαρού στα νερά του ποταμού Σάβα στο Βελιγράδι.

Μια δυσάρεστη εμπειρία έζησε στο Βελιγράδι ο Φίλιπ Φιλίποβιτς, στη διάρκεια των διακοπών του. Ο «χρυσός» ολυμπιονίκης και μεγάλος σταρ της ομάδας υδατοσφαίρισης του Ολυμπιακού, ήταν ο πρώτος που έπεσε στα νερά του ποταμού Σάβα στο Βελιγράδι, στην προσπάθεια εντοπισμού 20χρονου νεαρού, τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί στα θολά νερά.

Σύμφωνα με τα σερβικά δημοσιεύματα, όλα έγιναν στην τεχνητή χερσόνησο Ada Ciganlija, κατά μήκος του ποταμού Σάβα. Ένα νεαρό άτομο 20 ετών, βούτηξε από θαλάσσιο ποδήλατο στο νερό, σε απόσταση 15 ετών από την ακτή, δεν εμφανίστηκε ποτέ και λίγα λεπτά αργότερα άρχισαν οι προσπάθειες εντοπισμού του.

σαβα

Ο Φιλίποβιτς έτυχε να βρίσκεται στο σημείο και ήταν ο πρώτος, που μαζί με την παρέα του προσπάθησαν να εντοπίσουν τον 20χρονο. Μάλιστα, ο παίκτης υδατοσφαίρισης του Ολυμπιακού κάλεσε και κάποιους παίκτες βόλεϊ που ήταν σε διπλανό γήπεδο να βοηθήσουν.

Προσπάθησαν, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Χρειάστηκε να καταφθάσουν στο σημείο δύτες, οι οποίοι λίγο αργότερα ανέσυραν τη σορό του νεαρού άνδρα.

 

Τελευταία Νέα