Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Πόλο: Χωρίς τους Ντένες Βάργκα και Μάρτον Βάμος η Ουγγαρία

Newsroom
Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Πόλο: Χωρίς τους Ντένες Βάργκα και Μάρτον Βάμος η Ουγγαρία

bet365

Ο Ζολτ Βάργκα έκοψε τέσσερις από την προετοιμασία της εθνικής ομάδας πόλο της Ουγγαρίας για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Σπλιτ, ανάμεσά τους ο αρχηγός Ντένες Βάργκα και ο Μάρτον Βάμος.

Τέσσερις παίκτες έκοψε ο Ζολτ Βάργκα από την προετοιμασία εν όψει του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, ανάμεσά τους ο αρχηγός Ντένες Βάργκα και ο Μάρτον Βάμος. Η αλλαγή της τεχνικής ηγεσία στην εθνική ομάδα υδατοσφαίρισης ανδρών της Ουγγαρίας φέρνει αλλαγές εν όψει του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος στο Σπλιτ (27 Αυγούστου - 10 Σεπτεμβρίου).

Ο Ζολτ Βάργκα, που αντικατέστησε τον Τάμας Μαρτζ, ανακοίνωσε τα ονόματα των παικτών που άρχισαν την προετοιμασία για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, αφήνοντας εκτός τέσσερις παίκτες που αγωνίστηκαν στο πρόσφατο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Βουδαπέστης.

ΝΤΕΝΕΣ ΒΑΡΓΚΑ

Πρόκειται για τον αρχηγό Ντένες Βάργκα, τον Μάρτον Βάμος και τους Μπάλαζ Χάραϊ και Τάμας Μέτσεϊ. Το ενδιαφέρον στρέφεται στους Βάργκα και Βάμος, με τον Ζολτ Βάργκα να δηλώνει για τις επιλογές του.

«Ο Ντένες Βάργκα θεωρώ ότι χρειάζεται ξεκούραση και αποθεραπεία τώρα. Στις αρχές της χρονιάς υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση. Αρχισε να προπονείται λίγο μετά την επέμβαση και έπαιξε πολλά παιχνίδια στον σύλλογό του.

Ο Μάρτον Βάμος, ο οποίος είναι επίσης βασικό μέλος της εθνικής ομάδας, αναρρώνει μετά από χειρουργική επέμβαση στα μάτια, οπότε δεν μπορεί να ξεκινήσει την προετοιμασία μαζί μας».

Ο Ζολτ Βάργκα παράλληλα με την εθνική ομάδα θα συνεχίσει παράλληλα τη δουλειά του στη Φερεντσβάρος, στην οποία ο Ντένες Βάργκα είναι ο αρχηγός, ενώ ο Μάρτον Βάμος μετά τη θητεία του στην ομάδα της Βουδαπέστης αναμένεται να ανακοινωθεί από τον Ολυμπιακό.

Η Ουγγαρία είναι η νυν πρωταθλήτρια Ευρώπης και στο Σπλιτ στην πρώτη φάση θα αγωνιστεί στον Δ' Όμιλο με αντιπάλους τη Σερβία, τη Σλοβενία και το Ισραήλ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα