Τζωρτζάτος: «Προσπαθώ χρόνια γι' αυτή την ευκαιρία» (vid)

Newsroom
Τζωρτζάτος: «Προσπαθώ χρόνια γι' αυτή την ευκαιρία» (vid)

bet365

Ο Παναγιώτης Τζωρτζάτος έκανε σπουδαία εμφάνιση και έδειξε πως αξίζει και με το παραπάνω αυτή την ευκαιρία που του δόθηκε στην Βουδαπέστη.

Ο Παναγιώτης Τζωρτζάτος άρπαξε την ευκαιρία από τα μαλλιά και έκανε σπουδαία εμφάνιση κόντρα στην Κροατία, βοηθώντας το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα να φτάσει στο μετάλλιο.

Ο γκολκίπερ της Βουλιαγμένης αποθεώθηκε και από τον προπονητή του, με τον ίδιο να λέει πως αυτή ήταν μία ευκαιρία που έψαχνε χρόνια…

«Δεν ξέρω αν έκανα τέλειο παιχνίδι… με βοήθησαν πολύ τα παιδιά, κλείνοντας τις γωνίες. Ηθελα να αρπάξω την ευκαιρία μου. Πιστεύω πως έδειξα κάποια πράγματα και ότι άξιζα να είμαι εδώ. Τίμησα και τον Μάνο που μας έλειψε. Υπήρχε άγχος στην αρχή, όμως προσπαθώ χρόνια να φτάσω εδώ και να βοηθήσω την Εθνική ομάδα.

Είμαστε μία καλή ομάδα και μπορούμε ακόμη καλύτερα. Είμαστε μία παρέα και τα αποτελέσματα βγαίνουν. Αφιερώνω τη νίκη αυτή στον αδερφό μου, το βαφτιστήρι μου, αλλά και τους τραυματίες της ομάδας» ανέφερε ο γκολκίπερ της Βουλιαγμένης.

Κώστας Γεννηδουνιάς: «Αφιερωμένο σε Ζερδεβά και Παπαναστασίου»

Από την πλευρά του ο Κώστας Γεννηδουνιάς αφιέρωσε τη νίκη στους δύο τραυματίες της Εθνικής, τους Ζερδεβά και Παπαναστασίου.

«Σήμερα είναι μέρα γιορτής και χαράς. Πανάξια πήραμε θεωρώ το χάλκινο. Κάναμε καλές εμφανίσεις και ένα κακό ματς με την Ιταλία δεν αναιρεί τίποτα: Αφιερώνουμε το μετάλλιο αυτό στους Ζερδεβά και Παπαναστασίου, που θέλουν να… βγουν από τα ρούχα τους και να πέσουν κι αυτοί στην πισίνα. Οπως είπαν πριν δύο ημέρες, δεν μας φτάνει η τρίτη θέση. Η ομάδα έχει μέλλον και ευελπιστώ να συνεχίσουμε έτσι» ανέφερε.


 

Τελευταία Νέα