Βλάχος: «Πάμε για το χάλκινο για να ηρεμήσουμε»

Newsroom
Βλάχος: «Πάμε για το χάλκινο για να ηρεμήσουμε»

bet365

Ο Θοδωρής Βλάχος ανέφερε πως οι Ιταλοί ήταν καλύτεροι στις λεπτομέρειες και η Εθνική ομάδα θα πάει στον μικρό τελικό σαν να παίζει για το χρυσό…

Η απογοήτευση από ένα χαμένο ημιτελικό ήταν εμφανής στους διεθνείς μας, αλλά ο Θοδωρής Βλάχος, βλέποντας πιο… ρεαλιστικά τα πράγματα, τόνισε ότι στις λεπτομέρειες η Ιταλία ήταν καλύτερη και κέρδισε δίκαια.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός αναφέρθηκε στις λεπτομέρειες αυτές που θεωρεί ότι κρίθηκε το ματς και τόνισε πως στον μικρό τελικό θα τα δώσουν όλα για να έρθει έστω το χάλκινο μετάλλιο.

«Ηταν ένα μεγάλο παιχνίδι. Προσπαθήσαμε πολύ να μείνουμε στο ματς γιατί αρχίσαμε με ένα εις βάρος μας 3-1. Αντιδράσαμε με καλές άμυνες, αλλά δεν ήμασταν αποτελεσματική στον παραπάνω. Είχαμε δύο με τρία σουτ που δεν ήταν καλά και μία αδράνεια στην άμυνα, στο τελευταίο γκολ μας στοίχησε. Τα παιδιά προσπάθησαν ωστόσο πολύ. Δεν είναι εύκολος ένας ημιτελικός και απέναντι στην Ιταλία που κάνει μεγάλες εμφανίσεις. Δεν έχουμε να ζηλέψουμε κάτι από την εμφάνισή τους. Κυνηγήσαμε ως το τέλος την ισοπαλία και αν ήμασταν πιο προσεκτική θα μπορούσαμε να το πετύχουμε. Στις λεπτομέρειες ήταν καλύτεροι οι Ιταλοί» είπε αρχικά.

Αναφορικά με τις πολλές αποβολές, σχολίασε: «Το περιμέναμε αυτό. Αυτό όμως που μετρά είναι ότι δεχτήκαμε τέρματα από αδράνεια και στις λεπτομέρειες χάσαμε το ματς».

Οσον αφορά τον μικρό τελικό, ο Θ. Βλάχος τόνισε ότι η Εθνική θα μπει στο ματς σαν να είναι μεγάλος τελικός.

«Ετσι κι αλλιώς το μεθαυριανό θα είναι τελικός. Θα παίξουμε σαν να είναι ο μεγάλος τελικός. Θα είναι επιτυχία για μας να πάρουμε το μετάλλιο με μια καλή εμφάνιση, για να ηρεμήσουμε και να πάμε παρακάτω» σχολίασε.

 

Τελευταία Νέα