Ολυμπιακός: Για συμφωνία με Μιλάνοβιτς γράφουν οι Σέρβοι

Δημήτρης Ντζάνης
Ολυμπιακός: Για συμφωνία με Μιλάνοβιτς γράφουν οι Σέρβοι

bet365

Οι Σέρβοι θεωρούν βέβαιη τη συμφωνία του Ιγκόρ Μιλάνοβιτς με τον Ολυμπιακό, μετά τη λύση συνεργασίας του με τη Νόβι Μπέογκραντ.

Από τη στιγμή που ο Ιγκόρ Μιλάνοβιτς και η Νόβι Μπέογκραντ έγινε γνωστό πως δεν θα συνεχίσουν τη συνεργασία τους, άρχισαν τα σενάρια για τον «γάμο» του 57χρονου Σέρβου τεχνικού με τον Ολυμπιακό.

Και όσο ο Ολυμπιακός οι ημέρες περνούν και ο Ολυμπιακός δεν ανακοινώνει τον αντικαταστάτη του Θοδωρή Βλάχου, τόσο και ο Μιλάνοβιτς, έρχεται πιο κοντά στον Πειραιά. Μάλιστα από τη Σερβία έρχονται και τα δημοσιεύματα που δίνουν το Ικγόρ Μιλάνοβιτς ως το νέο τεχνικό του Ολυμπιακού. Όπως για παράδειγμα η republika.rs που παρουσιάζει ως δεδομένη την συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Ο Μιλάνοβιτς είναι από τις κορυφαίες προσωπικότητες της παγκόσμιας υδατοσφαίρισης. Δύο φορές «χρυσός» Ολυμπιονίκης ως παίκτης (1984 Λος Αντζελες, 1988 Σεούλ), ο Μιλάνοβιτς έχει γίνει πρωταθλητής Ευρώπης σε συλλογικό επίπεδο τρεις φορές ως παίκτης (Μλάντοστ 1990, 1991 και Καταλούνια 1995) και δύο ως προπονητής, με την Παρτιζάν το 2011, έχοντας για παίκτη τον Θοδωρή Χατζηθεοδώρου και με την Προ Ρέκο το 2015. Πριν από μερικές ημέρες οδήγησε τη Νόβι Μπέοκγραντ μέχρι τελικό του Champions League, στo Final 8 του Βελιγραδίου, με την Προ Ρέκο να κατακτά τον τίτλο στα πέναλτι.

 

Τελευταία Νέα