Κεχαγιάς: Στον πάγκο της Σπαντάου Βερολίνου

Κεχαγιάς: Στον πάγκο της Σπαντάου Βερολίνου

bet365

Ο Σάκης Κεχαγιάς είναι ο νέος προπονητής στη Σπαντάου Βερολίνου, θα αναλάβει μετά το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Σπλιτ.

Ο Σάκης Κεχαγιάς είναι ο νέος τεχνικός στη Σπαντάου, με την ομάδα του Βερολίνου να ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας. Ο 46χρονος προπονητής αντικαθιστά τον Μαυροβούνιο, Πέταρ Κοβάσεβιτς και θα πιάσει δουλειά αμέσως μετά το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Σεπτεμβρίου στο Σπλιτ.

Ο Κεχαγιάς είναι ομοσπονδιακός τεχνικός στην εθνική ομάδας υδατοσφαίρισης ανδρών της Ρουμανίας. Έχει εργαστεί στην εθνική ομάδα των γυναικών στο πλευρό του Γιώργου Μορφέση, με κορυφαία στιγμή το χρυσό μετάλλιο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα στη Σαγκάη το 2011. Αντίθετα, επεισοδιακή ήταν η σύντομη θητεία του στην εθνική ομάδα των ανδρών, ενώ διετέλεσε ομοσπονδιακός τεχνικός στην εθνική ομάδα γυναικών της Αυστραλίας.

«Είναι μεγάλη τιμή να είμαι μέλος μιας τόσο μεγάλης ομάδας με μεγάλη παράδοση και μεγάλη επιτυχία. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Χάγκεν Σταμ και τον αθλητικό διευθυντή Πέτερ Ρόλε, που μου εμπιστεύτηκαν τη διαχείριση της ομάδας. Το μόνο που θέλω να πω είναι ότι θα δουλέψουμε σκληρά και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να πάρουμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα», ήταν η πρώτη δήλωση του Σάκη Κεχαγιά.

 

Τελευταία Νέα