Ελλάδα – Ουγγαρία 13-14: Ηττα στο φινάλε και παίζει για θέσεις 7-8

Newsroom
Ελλάδα – Ουγγαρία 13-14: Ηττα στο φινάλε και παίζει για θέσεις 7-8

bet365

Η Ουγγαρία κατάφερε να λυγίσει την Εθνική ομάδα πόλο και να την στείλει στον αγώνα για τις θέσεις 7-8 στην Ποντγκόριτσα.

Αυτή τη φορά η ανανεωμένη Εθνική ομάδα πόλο των Ανδρών έπαιξε καλύτερα στην Ποντγκόριτσα, αλλά στο τέλος η Ουγγαρία πήρε τη νίκη με 14-13 και την έστειλε στο παιχνίδι για τις θέσεις 7-8 του Europe Final για το World League.

Το συγκρότημα του Θόδωρου Βλάχου ουσιαστικά πλήρωσε τα άσχημα ποσοστά της στον παίκτη παραπάνω (33%) και παρά το γεγονός ότι είχε προβάδισμα 12-11 στην τελευταία περίοδο, έχασε το ματς και θα παίξει αύριο στις 4 το μεσημέρι με την ηττημένη του αγώνα Γαλλία - Κροατία, για τις θέσεις 7-8.

Ετσι, η εξαιρετική ημέρα που είχαν οι Κωνσταντίνος Γενηδουνιάς (6 γκολ) και Κώστας Κάκαρης (4) πήγε χαμένη στο Μαυροβούνιο.

ΟΥΓΓΑΡΙΑ - ΕΛΛΑΔΑ 14-13

Τα οκτάλεπτα: 1-2, 6-4, 2-4, 5-3.

ΟΥΓΓΑΡΙΑ (Ζλοτ Νέμετ): Λεβάι, Ανγκιάλ 1, Μάνχερtz 2, Κόναρικ 2, Φέκετε 2, Μεζέι, Ζαλάνκι 3, Μπούριαν 3, Έρντελι 1, Νάγκι, Γιάνσικ, Νέμετ, Βόνκελ.

ΕΛΛΑΔΑ (Θοδωρής Βλάχος): Τζωρτζάτος, Γεννηδουνιάς 6, Σκουμπάκης, Δήμου, Γκίλλας, Παπαναστασίου 1, Αλαφραγκής, Αργυρόπουλος - Κανακάκης 1, Νικολαΐδης 1, Κάκαρης 4, Γκιουβέτσης, Γούβης, Λιμαράκης.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα