Ελλάδα-Γαλλία 15-10: Άνετη επικράτηση για το World League
Στη Σάντα Κρουζ της Τενερίφης, το μεγαλύτερο νησί από τα Γκραν Κανάρια έκαναν τα μέλη της εθνικής ομάδας υδατοσφαίρισης γυναικών, λόγω των υποχρεώσεων στην τελική φάση του World League για την ευρωπαϊκή ζώνη.
Στις 10 το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου παίκτριες, τεχνικοί και το επιτελείο της εθνικής ομάδας συντονίστηκε με την Ελλάδα για το «Χριστός Ανέστη» και ανταλλάσσοντας ευχές με τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Το δείπνο επεφύλασσε μια έκπληξη και στην Ελευθερία Πλευρίτου για τα 25α γενέθλιά της.
Στο αγωνιστικό μέρος η εθνική ομάδα το μεσημέρι της Κυριακής του Πάσχα (24/40) νίκησε τη Γαλλία με 15-10 σε αγώνα κατάταξης για την 5η θέση.

Τα οκτάλεπτα: 5-2, 1-0, 5-5, 4-3
ΕΛΛΑΔΑ (Αλεξία Καμμένου): Σταματοπούλου, Ελευθερία Πλευρίτου, Χυδηριώτη 2, Ελευθεριάδου, Μαργαρίτα Πλευρίτου 1, Ξενάκη 5, Νίνου 1, Ιωάννου 1, Ελληνιάδη, Βασιλική Πλευρίτου 2, Σιούτη 1, Μυριοκεφαλιτάκη 2, Καρύτσα.
ΓΑΛΛΙΑ (Λούκας Ερτιέ): Βιντάλ, Φαναρά, Φιτέ, Αντρές, Ζιλιέ 4, Μπαϊά, Νταλίν 1, Μπατό 1, Βερνό 4, Ερτό, Ντεσάμπ, Ντεγιό, Μαρτινό Περέ.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
