Ολυμπιακός - Νόβι Μπέογκραντ 12-12: Αποκλεισμός σε νεκρό χρόνο για τους Πειραιώτες (vid)

Newsroom
Ολυμπιακός - Νόβι Μπέογκραντ 12-12: Αποκλεισμός σε νεκρό χρόνο για τους Πειραιώτες (vid)

bet365

Τις λίγες ελπίδες που είχε έτσι και αλλιώς για πρόκριση στο Final-8 έχασε ο Ολυμπιακός. Οι Πειραιώτες είδαν τη Νόβι Μπέογκραντ να κάνει το 12-12 σε νεκρό χρόνο και έμειναν και μαθηματικά εκτός συνέχειας.

Πριν τον αγώνα κόντρα στην δυνατή Νόβι Μπέογκραντ που ήδη έχει προκριθεί στο Final-8 του Champions League, ο Ολυμπιακός γνώριζε πως είχε δύσκολο έργο και είχε γιατί ακόμα και να κέρδιζε, θα έπρεπε να χάσει η Φερεντσβάρος για να μπορέσει να βρεθεί αυτός στη γιορτή του πόλο στο Βελιγράδι. Για να ελπίζουν σε στραβοπάτημα των Ούγγρων, οι παίκτες του Θοδωρή Βλάχου θα έπρεπε να κερδίσουν τους Σέρβους, καθώς οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα θα τους άφηνε εκτός.

Μια νίκη που κρατούσαν ένα δευτερόλεπτο πριν το τέλος, αλλά ο Ράσοβιτς σε νεκρό χρόνο έκανε το 12-12 και έτσι άφησε εκτός Final-8 τον Ολυμπιακό, για πρώτη φορά μετά από το 2015.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή και το πρώτο οκτάλεπτο, ένα οκτάλεπτο στο οποίο μπορεί ο Ολυμπιακός να ξεκίνησε με 0/3 στον παίκτη παραπάνω και βρέθηκε πίσω στο σκορ με 0-1, προηγήθηκε με 2-1, αλλά οι Σέρβοι κατάφεραν να φύγουν με το 3-2 υπέρ τους. Το ίδιο είχαμε και στο δεύτερο, όπου και πάλι οι παίκτες της Νόβι Μπέογκραντ κρατούσαν τους Πειραιώτες εκτός και πήγαν στο ημίχρονο μπροστά με 2 γκολ (4-6).

Στο τρίτο οκτάλεπτο είχαμε ένα εξαιρετικό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό να κάνει ένα 3-0 και να παίρνει το προβάδισμα και μετά ως το τέλος της περιόδου οι γηπεδούχοι έπαιρναν το προβάδισμα και οι φιλοξενούμενοι ισοφάριζαν. Έτσι φτάσαμε στο τελευταίο όπου τα είδαμε όλα στο τελευταίο λεπτό. Με το σκορ στο 11-11, ο Γεννηδουνιάς στα 47 δευτερόλεπτα πριν το τέλος έκανε το 12-11 μέσα σε αποθέωση. Οι Σέρβοι έδειξαν να μην μπορούν να αντιδράσουν και με ένα δευτερόλεπτο πριν το τέλος ο τεχνικός της Νόβι Μπέογκραντ πήρε τάιμ άουτ. Ένα τάιμ άουτ που πέτυχε απόλυτα για την ομάδα του, καθώς ακριβώς σε νεκρό χρόνο ο Ράσοβιτς έκανε το 12-12 βάζοντας τέλος στις λίγες ελπίδες που είχε ο Ολυμπιακός.

Τα οκτάλεπτα: 2-3, 2-3, 5-3, 3-3

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Μπίγιατς, Γραμματικός, Γκίλλας 1, Γεννηδουνιάς 4, Φουντούλης 2, Γουβής, Δερβίσης 2, Μπούσλιε, Μουρίκης 1, Φιλίποβιτς 2, Χρυσοσπάθης, Κολόμβος, Ζερδεβάς.

ΝΟΒΙ ΜΠΕΟΓΚΡΑΝΤ: Γ. Πιγιέτλοβιτς, Σ. Ράσοβιτς 5, Τόμιτς, Σουσιασβίλι 1, Ν. Πιγιέτλοβιτς 1, Γκογκόφ, Γιάκσιτς, Πέρκοβιτς, Μαρτίνοβιτς 1, Ντάσοβιτς 2, Β. Ράσοβιτς 2, Κόιμπρα Σέρρα.

 

Τελευταία Νέα