Γενηδουνιάς: Όταν έχασε το μυαλό του

Γενηδουνιάς: Όταν έχασε το μυαλό του

bet365

Ο Ντίνος Γενηδουνιάς έχασε για μια στιγμή το μυαλό του, χτύπησε τον Στάθη Καλογερόπουλο της Βουλιαγμένης, το λάθος του δεν στοίχισε τελικά στον Ολυμπιακό και ο Κώστας Μουρίκης στην απονομή κάλεσε τον συμπαίκτη του και μαζί σήκωσαν το τρόπαιο του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Ντίνος Γενηδουνιάς σε ένα στιγμιαίο ολίσθημα της λογικής, έχασε το μυαλό του, χτύπησε τον Στάθη Καλογερόπουλο και από μια στιγμή στα 4:26 πριν από το τέλος ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας πήγε να γυρίσει τούμπα.

Ο διεθνής παίκτης του Ολυμπιακού άφησε την ομάδα του με παίκτη λιγότερο για τέσσερα λεπτά και έδωσε την ελπίδα στη Βουλιαγμένη να επιχειρήσει την επιστροφή από το -4.

Δείτε την ενέργεια του Γενηδουνιά στο 2:34 του βίντεο

Στα τελευταία 4:26 έγιναν ομηρικές μάχες μέσα στο νερό. Στα 2:59 ο Γκιουβέτσης μείωσε σε 9-6 και υπήρξε νέα ένταση ανάμεσα στον παίκτη της Βουλιαγμένης και τον αρχηγό του Ολυμπιακού, Κώστα Μουρίκη.

Σε εκείνο το σημείο ο πολύπειρος διαιτητής Γιώργος Σταυρίδης πολύ σοφά επέλεξε να μην προχωρήσει σε πειθαρχικό έλεγχο, αποφεύγοντας μεγαλύτερη ένταση μέσα στο νερό, απλά την πλήρωσε ο βοηθός τεχνικού του Βλάχου, Βαγγέλης Δελακάς.


Η Βουλιαγμένη μείωσε στο 9-8, ο τερματοφύλακάς της Παναγιώτης Τζωρτζάτος στην τελευταία επίθεση πήρε το σουτ για την ισοφάριση, αλλά το μπλοκ του Φουντούλη κράτησε το Κύπελλο στον Ολυμπιακό.

Στο τέλος ο Γενηδουνιάς και ο Βλάχος ζήτησαν συγγνώμη από τον παίκτη της Βουλιαγμένης, ο παίκτης του Ολυμπιακού ήταν απαρηγόρητος για το λάθος του.

Τη στιγμή της απονομής του Κυπέλλου εξελίχθηκε μια πολύ όμορφη σκηνή, ο Κώστας Μουρίκης πήρε το τρόπαιο από τον πρόεδρο της ΕΟΕ, Σπύρο Καπράλο και κάλεσε τον Ντίνο Γενηδουνιά και μαζί σήκωσαν το Κύπελλο στον ουρανό της Λάρισας.

 

Τελευταία Νέα