Podgazzt: Η εβδομάδα της… κούπας σε βόλεϊ και πόλο

Newsroom
Podgazzt: Η εβδομάδα της… κούπας σε βόλεϊ και πόλο

bet365

Δύο ευρωπαϊκά τρόπαια διεκδικούν στο πόλο αυτή την εβδομάδα Ολυμπιακός και Εθνικός, ενώ στο βόλεϊ βγαίνει ο κυπελλούχος Ελλάδος και οι Δημήτρης Ντζάνης και Φώτης Καρακούσης ανέλυσαν τα δεδομένα των διοργανώσεων στο podgazzt των σπορ αυτή την εβδομάδα.

Ο τελικός του Εθνικού στο Len Trophy, αλλά και το Final-4 της Euro League με την γυναικεία ομάδα του Ολυμπιακού να θέλει να υπερασπιστεί τον τίτλο της, μαζί με το Final-4 του κυπέλλου στο βόλεϊ ανδρών, κυριάρχησαν στην κουβέντα του Podgazzt για τα σπορ αυτή την εβδομάδα.

Ο Δημήτρης Ντζάνης ανέλυσε όλα τα δεδομένα για την ρεβάνς του Εθνικού με την Ντουναϊβάρος την προσεχή Τετάρτη όπου ο σύλλογος του Πειραιά πάει για να κατακτήσει την δεύτερη ευρωπαϊκή του κούπα, αλλά και την διπλή μάχη που καλούνται να δώσουν τα κορίτσια της ομάδας πόλο του Ολυμπιακού, αρχικά κόντρα στην Ουίπεστ στον ημιτελικό και μετά είτε με Πάντοβα είτε με Σαμπαντέλ στον τελικό, για να υπερασπιστούν τον τίτλο της πρωταθλήτριας Ευρώπης.

Ο Φώτης Καρακούσης, αναφέρθηκε κυρίως στο μεγάλο ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό στους ημιτελικούς του κυπέλλου στο βόλεϊ των ανδρών και έδωσε… προβάδισμα στον Φοίνικα στον άλλο ημιτελικό κόντρα στον Πήγασο Πολίχνης.

Παράλληλα, ο Κώστας Ευθυμιάδης σας ενημερώνει για τα τελευταία νέα από το τένις, τον στίβο, αλλά και την πάλη όπου αυτή την εβδομάδα αναμένεται οι Ελληνες πρωταθλητές να διεκδικήσουν μετάλλια στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Βουδαπέστης.

Καλή ακρόαση.

 

Τελευταία Νέα