Ολυμπιακός: Από Δευτέρα τα εισιτήρια για το Final 4 της Eurolegaue

Newsroom
Ολυμπιακός: Από Δευτέρα τα εισιτήρια για το Final 4 της Eurolegaue

bet365

Κατάμεστο αναμένεται να είναι για άλλη μια φορά το κολυμβητήριο Πειραιά για χάρη της γυναικείας ομάδας πόλο του Ολυμπιακού.

Aπό τη Δευτέρα (28/3) βγαίνουν σε κυκλοφορία από τον Ολυμπιακό τα εισιτήρια για το Final 4 της Euroleague στην υδατοσφαίριση γυναικών. Η τελική φάση θα φιλοξενηθεί το Σαββατοκύριακο 2-3 Απριλίου στο Κολυμβητήριο Πειραιά «Π. Καπαγέρωφ» και οι «ερυθρόλευκες» θέλουν για μια ακόμα φορά τον κόσμο στο πλευρό τους στην προσπάθεια να διατηρήσουν τον τίτλο.

Όπως ανακοινώθηκε από τον Ολυμπιακό «η διάθεση των εισιτηρίων για τους αγώνες θα ξεκινήσει από την Δευτέρα 28 Μαρτίου έως την εξάντλησή τους και θα πραγματοποιείται:

Από το γραφείο του Τμήματος Μελών/Φιλάθλων που βρίσκεται στο στάδιο «Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ» (κάτω από θύρα 19-Εμπορική Στοά), καθημερινά και ώρες 10:00-18:00 και το Σάββατο 2 Απριλίου από τις 10:00-15:00.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι ακόλουθες: 10€ (κερκίδα), 20€ (καρεκλάκια κεντρικής κερκίδας), 200€ (Court Seats).

Τα συλλεκτικά εισιτήρια, Court Seats που ισχύουν και για τις δυο ημέρες εξασφαλίζουν πρόσβαση στο VIP Lounge όπου θα παρέχονται υπηρεσίες catering καθώς και τη δυνατότητα φωτογράφησης με την ομάδα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού και την κούπα, σε περίπτωση κατάκτησης του τίτλου.

Για τη διοργάνωση του Final 4 δεν ισχύει, το δικαίωμα της ελεύθερης εισόδου για τους κατόχους της Κάρτας Μέλους ούτε και τα διαρκείας Πόλο»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα