Η εθνική πόλο ανδρών δεν θα παίξει με τη Ρωσία στην Αγία Πετρούπολη

Δημήτρης Ντζάνης
Η εθνική πόλο ανδρών δεν θα παίξει με τη Ρωσία στην Αγία Πετρούπολη

bet365

Η εθνική ομάδα πόλο ανδρών δεν θα χρειαστεί να ταξιδέψει στη Ρωσία τη δεδομένη στιγμή.

Η επίθεση των Ρώσων στην Ουκρανία φέρνει αλλαγές και στο πρόγραμμα του World League στην υδατοσφαίριση ανδρών και της εθνικής μας ομάδας. Όπως ανακοίνωσε το βράδυ της Παρασκευής η παγκόσμια ομοσπονδία υγρού στίβου (FINA) ο αγώνας Ρωσία-Ελλάδα δεν θα γίνει στην Αγία Πετρούπολη στις 8 Μαρτίου, αποτέλεσμα των συνθηκών που έχουν δημιουργηθεί. Ο αγώνας κλείνει τον Δ' όμιλο και δίνει το δεύτερο εισιτήριο για την τελική φάση στην ευρωπαϊκή ζώνη.

Παράλληλα η FINA ανακοίνωσε την ακύρωση αγώνων καλλιτεχνικής κολύμβησης και καταδύσεων που είχαν προγραμματιστεί στο Καζάν τον Απρίλιο.


H ανακοίνωση της FINA

«Έπειτα από διαβούλευση με πολλούς αθλητές, εκτός από τις εθνικές ομοσπονδίες και τα ενδιαφερόμενα μέλη της οικογένειας της FINA, ο επερχόμενος αγώνας World League Water Polo ανδρών της FINA (Ρωσία - Ελλάδα) δεν θα διεξαχθεί, πλέον, όπως είχε προγραμματιστεί στην Αγία Πετρούπολη (8 Μαρτίου).

Επιπλέον, το cluster event της FINA Artistic Swimming and Diving World Series στο Καζάν θα ακυρωθεί (8-10 Απριλίου).

Όπου μπορούν να υπάρξουν εναλλακτικές λύσεις για αυτές τις εκδηλώσεις, θα κοινοποιηθούν το συντομότερο δυνατό. Άλλες εκδηλώσεις της FINA που έχουν προγραμματιστεί στη Ρωσία για αργότερα μέσα στο έτος βρίσκονται υπό στενή εξέταση, με τη FINA να παρακολουθεί τα γεγονότα στην Ουκρανία πολύ προσεκτικά».

@Photo credits: INTIME
 

Τελευταία Νέα