Βλαντιμίρ Βουγιασίνοβιτς: Παραιτήθηκε από τη Νόβι Μπέογκραντ

Newsroom
Βλαντιμίρ Βουγιασίνοβιτς: Παραιτήθηκε από τη Νόβι Μπέογκραντ

bet365

Αλλαγή τεχνικής ηγεσίας στη Νόβι Μπέογκραντ, αντίπαλο του Ολυμπιακού στο Champions League στο πόλο

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της ομάδας πόλο της Νόβι Μπέογκραντ αποτελεί ο Βλαντιμίρ Βουγιασίνοβιτς, μετά τη δήλωση παραίτησής του.

Τα κακά αποτελέσματα της σερβικής ομάδας και κυρίως ο χαμένος τελικός του Κυπέλλου Σερβίας οδήγησαν τον 49χρονο Βουγιασίνοβιτς στην παραίτηση κι ενώ βρισκόταν στο τιμόνι της ομάδας από το 2019.

«Παραιτούμαι αμετάκλητα από προπονητής της ομάδας, μόνο και μόνο εξ αιτίας των αποτελεσμάτων, που δεν ικανοποιούν τις προσωπικές μου προπονητικές και αθλητικές φιλοδοξίες. Ως παίκτης και ως προπονητής που πάντα είχε τους υψηλότερους αθλητικούς στόχους, δεν μπορώ να είμαι ικανοποιημένος με όσα έχει πετύχει η ομάδα μου σε τέσσερις διοργανώσεις αυτή τη σεζόν μέχρι στιγμής» είπε στη δήλωσή του ο Βουγιασίνοβιτς.

H διοίκηση της ομάδας έδωσε τη λύση εκ των έσω, με τον Ντέγιαν Γιόβοβιτς να αναβαθμίζεται κι από τεχνικός της ομάδας νέων να είναι ο αντικαταστάτης του Βλάντιμιρ Βουγιασίνοβιτς.

Η Νόβι Μπέογκραντ που έχει στις τάξεις της τον Άγγελο Βλαχόπουλο, έχει αναλάβει τη διοργάνωση του Final 8 του Champions League στο Βελιγράδι (30 Ιουνίου – 2 Ιουλίου). Είναι μια από τις αντιπάλους του Ολυμπιακού στον Α’ ΄όμιλο και μετά την ολοκλήρωση του α’ γύρου μετρά 3 νίκες, δύο ισοπαλίες και δύο ήττες. Όμως ανεξάρτητα από την τελική της θέση στον όμιλο, προκρίνεται αυτόματα στο Final 8.

Πρεμιέρα στο β’ γύρο

Ο 2ος γύρος των ομίλων του Champions League αρχίζει την Τρίτη (25/1) με τα παιχνίδια της 8ης αγωνιστικής του Β’ ομίλου.
Το πρόγραμμα: Ερυθρός Αστέρας-Μαρσέιγ, Προ Ρέκο-Γιουγκ Ντουμπρόβνικ, Σπαντάου Βερολίνου-Όρβοσι, Ανόβερο-Στεάουα Βουκουρεστίου. Ο Ολυμπιακός αγωνίζεται την Τετάρτη (26/1) στη Σερβία με τη Ραντνίτσκι Κραγκούγεβατς.


Η βαθμολογία
(Σε 7 αγώνες
)
1.Προ Ρέκο 18
2.Μαρσέιγ 18
3.Γιουγκ 15
4.Όρβοσι 10
-----------------
5.Ανόβερο 8
6.Σπαντάου 7
7.Ερυθρός Αστέρας 3
8.Στεάουα 3

 

Τελευταία Νέα