Champions League πόλο: Δύσκολη αποστολή για Ολυμπιακό κόντρα στην Ραντνίτσκι

Newsroom
Champions League πόλο: Δύσκολη αποστολή για Ολυμπιακό κόντρα στην Ραντνίτσκι

bet365

Οι «ερυθρόλευκοι» φιλοξενούν την σερβική Ραντνίτσκι στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής στην κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση του πόλο (17:30, EPT Sports).

Ο Ολυμπιακός επιστρέφει στις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις και το Champions League κόντρα στην επικίνδυνη Ραντνίτσκι (17:30, EPT Sports).

Μετά την ήττα στο τελευταίο ματς του 2021 κόντρα στη Μπρέσια, οι Πειραιώτες θέλουν τουλάχιστον να παραμείνουν στον ένα βαθμό διαφορά από τους Ιταλούς, εάν βέβαια κερδίσουν με την σειρά τους την Γιάντραν.

«Θέλουμε να επιστρέψουμε στις νίκες στον όμιλο μας στο Champions League. Πάντα το πρώτο παιχνίδι μετά τις γιορτές των Χριστουγέννων είναι επικίνδυνο για όλες τις ομάδες και η Ραντνίτσκι έρχεται με αυτοπεποίθηση και με ανεβασμένη την ψυχολογία της, μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Σερβίας απέναντι στην Νόβι Μπεογκραντ. Και αυτός, λοιπόν, είναι ένας πολύ σοβαρός λόγος να είμαστε πολύ προσεκτικοί και να επιβάλουμε τον ρυθμό μας σε αυτό το πολύ σημαντικό παιχνίδι, μια στροφή πριν ξεκινήσει ο δεύτερος γύρος του ομίλου» ανέφερε για το ματς ο τεχνικός των πρωταθλητών Ελλάδος, Θοδωρής Βλάχος.

Το πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής

17:00 Ντιναμό Τιφλίδας – Φερεντσβάρος

17:30 Ολυμπιακός – Ραντνίτσκι

21:15 Μπαρτσελονέτα -Νόβι Μπέογκραντ

21:30 Μπρέσια – Γιάντραν.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Μπρέσια 14

Ολυμπιακός 13

Φερεντσβάρος 10

Μπαρτσελονέτα 10

Νόβι Μπέογκραντ 10

Γιάντραν 6

Ραντνίτσι 4

Ντιναμό Τιφλίδας 0

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα