Τέλος από την εθνική πόλο ο Κολόμβος

Κώστας Ευθυμιάδης
Τέλος από την εθνική πόλο ο Κολόμβος

bet365

Ο Χριστόδουλος Κολόμβος ανακοίνωσε πως αποσύρεται από την εθνική ομάδα πόλο των ανδρών για να αφοσιωθεί στον Ολυμπιακό.

Ως «αργυρός» ολυμπιονίκης επέλεξε να αποχωρήσει από την εθνική πόλο των ανδρών ο Χριστόδουλος Κολόμβος.

Ο φουνταριστός του Ολυμπιακού, ακολούθησε τα βήματα του Μουρίκη και ανακοίνωσε το τέλος της παρουσίας του με το γαλανόλευκο σκουφάκι, καθώς μετά το βάθρο στο Τόκιο θεωρεί πως εκπλήρωσε όλα τα όνειρά του με την εθνική ομάδα.

«Κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει τι θα συμβεί στο μέλλον, ωστόσο αυτή τη στιγμή νιώθω γεμάτος με όσα έχω κάνει στην Εθνική ομάδα. Ήταν μια απόφαση που την είχα λάβει αρκετό καιρό τώρα… Ήταν μια δύσκολη περίοδος πριν από αυτό για μένα, λόγω της παράτασης που είχε πάρει η Ολυμπιάδα κατά έναν χρόνο και κατά συνέπεια και η απόφασή μου» ανέφερε αρχικά μιλώντας στο aquafeed24.

«Δεν είναι εύκολο να υλοποιήσει κανείς αυτή την σκέψη-απόφαση, ωστόσο με την συγκυρία και επιτυχία του Ολυμπιακού μεταλλίου ήταν πιο φυσιολογικό για μένα. Είμαι γεμάτος και χαρούμενος από την Εθνική ομάδα αν και ιδανικά θα ήθελα να ολοκληρώσω την καριέρα μου με το παιχνίδι που είχε προγραμματιστεί στην Πάτρα… Δεν πειράζει, ήρθαν έτσι τα πράγματα που δεν θα πραγματοποιηθεί τελικά στην πόλη μου, ωστόσο κλείνω την πορεία μου με το Ασημένιο των Ολυμπιακών Αγώνων και αυτό είναι το σημαντικότερο», πρόσθεσε ο Κολόμβος που εκτός του μεταλλίου στο Τόκιο, πήρε και χάλκινα μετάλλια με την εθνική στο Παγκόσμιο του Καζάν, αλλά και στο World League του 2016 και του 2021.

@Photo credits: INTIME
 

Τελευταία Νέα