Η «πρώτη» της Καμμένου στην εθνική γυναικών και η προσθήκη ψυχολόγου

Newsroom
Η «πρώτη» της Καμμένου στην εθνική γυναικών και η προσθήκη ψυχολόγου

bet365

Νέο ξεκίνημα για την εθνική πόλο γυναικών με την Αλεξία Καμμένου στο τιμόνι της και με την προσθήκη αθλητικής ψυχολόγου στο τιμ.

Τις πρώτες προπονήσεις με την εθνική ομάδα πόλο γυναικών πραγματοποίησε η Αλεξία Καμμένου.

Η έμπειρη τεχνικός που είχε οδηγήσει την Βουλιαγμένη στην κατάκτηση του Τσάμπιονς Καπ το 2009 και το 2010 ανέλαβε την εθνκή ομάδα με στόχο να την οδηγήσει στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι το 2024, μετά από απουσία 16 ετών από την σημαντικότερη διοργάνωση.

«Μόνο θετικά συμπεράσματα έχω να αναφέρω. Έχουμε μαζί μας αθλήτριες που διακρίνονται για τον επαγγελματισμό τους, τη θέληση και την αποφασιστικότητά τους. Είναι η πρώτη συνάντηση, κάνουμε τα τεστ που χρειαζόμαστε και προχωράμε», είπε η Αλεξία Καμμένου.

Στο τιμ της εθνικής ομάδας υπάρχει για πρώτη φορά και αθλητική ψυχολόγος. Είναι η Λίνα Ψούνη η οποία υπήρξε πρωταθλήτρια της υδατοσφαίρισης και το 1997 ήταν μέλος της εθνικής Νέων γυναικών που κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα.

Οι πολίστριες που συμμετείχαν το τελευταίο τριήμερο στο πρώτο καμπ είναι οι: Ιωάννα Σταματοπούλου, Μαργαρίτα Πλευρίτου, Ελευθερία Πλευρίτου, Βασιλική Πλευρίτου, Νικόλ Ελευθεριάδου, Ελένη Ξενάκη, Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη, Χριστίνα Σιούτη, Φωτεινή Τριχά, Σοφία Τορνάρου, Ελένη Κανετίδου (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ), Μαρίνα Κοτσιώνη, Ιωάννα Χυδηριώτη, Αθηνά Γιαννοπούλου, Μαρία Πάτρα, Φοίβη Αγγελίδη, Στεφανία Σάντα (ΝΟ Βουλιαγμένης), Ελένη Σωτηρέλη, Ιουλιάννα Κοντονή, Καρολίνα Ιωάννου, Φοίβη Χατζηκυριακάκη, Άλκηστη Μπενέκου, Ελένη Ελληνιάδη (ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ), Εύα Καρύτσα, Ειρήνη Νίνου, Έλενα Γρηγοροπούλου, Τίνα Κοντογιάννη (ΑΝΟ Γλυφάδας), Ευδοκία Τσιμάρα (ΑΕΚ), Κατερίνα Ζαφειράκη (ΝΟ Λάρισας).

@Photo credits: ΚΟΕ
 

Τελευταία Νέα