Εθνικός – Ρόμα 14-5: Καταιγιστικός «αυτοκράτορας», νίκη μακριά από την πρόκριση

Newsroom
Εθνικός – Ρόμα 14-5: Καταιγιστικός «αυτοκράτορας», νίκη μακριά από την πρόκριση

bet365

Ο Εθνικός παίζοντας εξαιρετική άμυνα, κέρδισε την Ρόμα (14-5) και κόντρα στην Τεράσα θα διεκδικήσει την πρόκριση στην επόμενη φάση της Euro League.

Εξαιρετική εμφάνιση έκαναν τα κορίτσια του Εθνικού που κέρδισαν στο Παπαστράτειο την Ρόμα (14-5) και έτσι μαζί με τον Ολυμπιακό έχουν το πάνω χέρι στον όμιλό τους!

Με την Ασλεϊ Τζόνσον να κάνει πρεμιέρα κάτω από τα γκολπόστ, ο Εθνικός πήρε προβάδισμα στην πρώτη περίοδο με σκορ 5-2, χάρη στην εξαιρετική του άμυνα και την αποτελεσματικότητα στην επίθεση με παραπάνω (3/3 στην πρώτη περίοδο).

Η Στεφανία Χαραλαμπίδη οδηγούσε την ομάδα στην επίθεση και με τρίτο προσωπικό της τέρμα έκανε το σκορ 6-2, ενώ το παιχνίδι διακόπηκε για λίγο (στα 04:07) καθώς η Μπενέκου τραυμάτισε άθελά της μία αντίπαλο, ανοίγοντας την μύτη της. Ο πάγκος της Ρόμα διαμαρτυρήθηκε, με το παιχνίδι να συνεχίζεται και την ομάδα του Εθνικού να κλείνει το σκορ στο ημίχρονο στο 7-2.

Η κατάσταση δεν άλλαξε στην τρίτη περίοδο, με την Τζόνσον να… αρνείται να δεχτεί γκολ ακόμη και στις επιθέσεις που οι Ιταλίδες έπαιζαν με παραπάνω. Η Ιωάννου έκανε το 8-2 και η Κοντονή το 9-2, μετατρέποντας σε τυπική διαδικασία το υπόλοιπο του αγώνα.

ΕΘΝΙΚΟΣ - ΡΟΜΑ

Τα οκτάλεπτα: 5-2, 2-0, 5-0, 2-2

ΕΘΝΙΚΟΣ: Σωτηρέλη, Ιωάννου 1, Ι. Χαραλαμπίδη, Ελληνιάδη 2, Κοντονή 1, Μπάκοτς 1, Χατζηκυριακάκη 1, Α. Μπενέκου 3, Μπέτα, Σ. Χαραλαμπίδη 5, Ι. Μπενέκου, Καραμπέτσου, Τζόνσον.

ΡΟΜΑ: Ιχελμπέργκερ, Κοτσιέρε 1, Γκαγιάρντι, Αβένιο, Τζιουστίνι 1, Ρανάλι, Πικόζι 1, Ταμπάνι 1, Ναρντίνι 1, Ντι Κλαούντιο, Στοράι, Λα Ρος, Μπραντιμάρτε.

@Photo credits: eurokinissi
 

Τελευταία Νέα