Βαδίζουν προς ανανέωση της συνεργασίας τους ΚΟΕ και Θοδωρής Βλάχος

Αντώνης Πατσούρας
Βαδίζουν προς ανανέωση της συνεργασίας τους ΚΟΕ και Θοδωρής Βλάχος

bet365

Ο Θοδωρής Βλάχος όπως όλα δείχνουν θα συνεχίσει στην εθνική ομάδα πόλο ανδρών της Ελλάδος, την οποία οδήγησε στην κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες, έχοντας ως στόχο το "Paris 2024".

Με τον Θοδωρή Βλάχο στον πάγκο της έως τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024 (Παρίσι) θα συνεχίσει εκτός συγκλονιστικού απροόπτου η εθνική ομάδα πόλο των ανδρών της Ελλάδος.

Η εθνική ομάδα με τον έμπειρο προπονητή στον πάγκο της κατέκτησε το μοναδικό της Ολυμπιακό μετάλλιο, το ασημένιο στο Τόκιο, και ίσως και τις επόμενες ημέρες να έχουμε συμφωνία για ανανέωση της συνεργασίας.

Ο Θοδωρής Βλάχος είχε δεχτεί το καλοκαίρι πρόταση συνεργασίας από τον πρόεδρο της ΚΟΕ Κυριάκο Γιαννόπουλο αλλά το "θέμα" είχε παγώσει λόγω της παράλληλης ενασχόλησης του προπονητή στον Ολυμπιακό.

Το "θέμα" με τον Ολυμπιακό

Φυσικά ο έμπειρος τεχνικός που έχει οδηγήσει την ομάδα του Πειραιά στην κατάκτηση του Champions League το 2018 αλλά και 9 σερί πρωταθλημάτων Ελλάδος θα συνεχίσει στον Ολυμπιακό σίγουρα έως το τέλος της σεζόν και η επόμενη ημέρα θα είναι θέμα συζήτησης με την ΚΟΕ.

Φυσικά θα υπάρξει και συζήτηση του Έλληνα τεχνικού με τον Ολυμπιακό για το θέμα.

Από την αρχή η νέα διοίκηση της ΚΟΕ είχε εκφράσει την επιθυμία της για αποκλειστική συνεργασία με τον ομοσπονδιακό προπονητή στους άνδρες και στις γυναίκες, εκεί όπου έχουν προσληφθεί η Αλεξία Καμμένου και η Ευτυχία Καραγιάννη που δεν δουλεύουν σε σύλλογο.

Το δύσκολο 2022

Η Ελλάδα έχει αγώνες στο World League τον Ιανουάριο αλλά μέσα στον Δεκέμβριο θα πρέπει να ξεκινήσει την προετοιμασία της και να γίνει και ο σχεδιασμός με ορίζοντα το 2024.

Θυμίζουμε το 2022 το καλεντάρι περιλαμβάνει το Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Φουκουόκα αλλά και το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Σπλιτ στα οποία η εθνική έχει βλέψεις μεταλλίου.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα