Αλεξία Καμμένου: «Θα τα δώσουμε όλα για το χρυσό μετάλλιο»

Newsroom
Αλεξία Καμμένου: «Θα τα δώσουμε όλα για το χρυσό μετάλλιο»

bet365

Η Αλεξία Καμμένου μίλησε για την πρόκριση της εθνικής Νέων Γυναικών στον τελικό του Παγκοσμίου αλλά και για το σπουδαίο παιχνίδι με την Ισπανία.

Κάθε λόγο έχει να είναι ευχαριστημένη η Αλεξία Καμμένου αφού η εθνική ομάδα πόλο Νέων Γυναικών της Ελλάδος προκρίθηκε στον τελικό του Παγκοσμίου πρωταθλήματος στην Νετάνια και θα παίξει το Σάββατο (19:00) με την Ισπανία για το χρυσό.

Η ομοσπονδιακή προπονήτρια που θέλει να οδηγήσει την Ελλάδα για πρώτη φορά μετά από το 1997 στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου στη διοργάνωση είπε στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ:

«Πρόκειται για μια ακόμα τεράστια επιτυχία της ελληνικής υδατοσφαίρισης, αλλά υπάρχει και ο τελικός. Συγχαρητήρια στα κορίτσια μας. Είμαστε πολύ ευχαριστημένες από την απόδοσή τους στον ημιτελικό. Έμειναν προσηλωμένες στο πλάνο μας για το συγκεκριμένο παιχνίδι και δεν αφήσαμε περιθώρια αντίδρασης στην αντίπαλο.

Μπήκαμε από την αρχή μπροστά στο σκορ, ελέγξαμε απόλυτα τον ρυθμό και με το πάθος που διακρίνει ιδιαιτέρως αυτήν την ομάδα, καταφέραμε να τον κρατήσουμε και να φτάσουμε στη μεγάλη και δίκαιη νίκη. Το ίδιο πιστεύω θα κάνουμε και στον αυριανό τελικό κόντρα στην Ισπανία. Και μόνο το όνομα αυτής της ομάδας, που εκπροσωπεί μια χώρα με τεράστιες διακρίσεις στο γυναικείο πόλο, απαιτεί απόλυτο σεβασμό.

Πόσο μάλλον σε έναν τελικό Παγκοσμίου πρωταθλήματος. Αυτό ακριβώς θα κάνουμε, με ταπεινοτητα, προσοχή και προσήλωση στον στόχο -οπως και στον ημιτελικό- θα τα δώσουμε όλα για κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου».



@Photo credits: ΚΟΕ
 

Τελευταία Νέα