Το πάλεψε η Βουλιαγμένη, αλλά η Σόλνοκ την απέκλεισε (13-12)

Newsroom
Το πάλεψε η Βουλιαγμένη, αλλά η Σόλνοκ την απέκλεισε (13-12)

bet365

Στα ίσια κόντραρε τους Ούγγρους η Βουλιαγμένη, αλλά έχασε με 13-12 και αποκλείστηκε από την συνέχεια του Champions League.

Η ομάδα της Βουλιαγμένης δεν κατάφερε να προκριθεί στην επόμενη φάση του Champions League στο πόλο μετά την ήττα της από την Σόλνοκ με 13-12.

Η ζημιά είχε γίνει νωρίτερα με την Σαβόνα να παίρνει την ισοπαλία από την Γιάντραν (11-11) ένα δευτερόλεπτο πριν από τη λήξη, γεγονός που σήμαινε για την Βουλιαγμένη νίκη ή ισοπαλία με μεγάλο σκορ (πάνω από 13-13) απέναντι σε ένα μεγαθήριο του ευρωπαϊκού πόλο.

Η Βουλιαγμένη ωστόσο κοίταξε στα μάτια την Σόλνοκ στο πρώτο ημίχρονο και έμεινε μαζί της στο σκορ ως τα 02:00 πριν το τέλος της δεύτερης περιόδου (6-6). Εκεί ήρθε ένα μικρό 2-0 των Ούγγρων που έκλεισαν το ημίχρονο 8-6 και αύξησαν την διαφορά στα τρία τέρματα στην τρίτη περίοδο (10-7). Η ομάδα του Λαιμού πίεσε και μείωσε στο γκολ (13-12) 48 δευτερόλεπτα πριν τη λήξη και ήθελε στην τελευταία της επίθεση να ισοφαρίσει ώστε να φτάσει σε απόλυτη ισοβαθμία με την Σαβόνα (σε βαθμούς και τέρματα καθώς θα είχαν ακριβώς τα ίδια σκορ και στα τρία ματς που έδωσαν).

ΣΟΛΝΟΚ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ 13-12

Τα οκτάλεπτα: 6-4, 2-2, 3-3, 2-3

ΣΟΛΝΟΚ: Γκαρντόνι, Ανγκιάλ 3, Σεγκάλμι 2, Σμολτζ, Νάγκι, Νταμπαμάσι, Γιάντσικ 2, Κόβακς, Κόναρικ 3, Μιλάκοβιτς 2, Ζόβιτς 1, Πέτο, Μπανιάι.

ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ: Τζωρτζάτος, Μυλωνάκης 2, Αλαφράγκης 2, Γκιουβέτσης 2, Τρούλος 2, Πάπαριτς 1, Λοζίνα, Καλογερόπουλος 1, Καστρινάκης, Καπότσης 2, Κουρουβάνης, Σκουμπάκης, Ανδρεάδης.

Η κατάταξη του ομίλου

Σόλνοκ 7

Σαβόνα 3

Βουλιαγμένη 2

Γιάντραν Χέρτζεγκ Νόβι 2

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα