Μεγάλη νίκη η εθνική Νέων γυναικών επί της Ιταλίας (12-6) στην πρεμιέρα του Παγκόσμιου

Newsroom
Μεγάλη νίκη η εθνική Νέων γυναικών επί της Ιταλίας (12-6) στην πρεμιέρα του Παγκόσμιου

bet365

Με το δεξί μπήκε η εθνική ομάδα πόλο Νέων γυναικών στο Παγκόσμιο του Ισραήλ καθώς κέρδισε στο ντέρμπι του ομίλου την Ιταλία με 12-6.

Με επιβλητική εμφάνιση επί της Ιταλίας ξεκίνησε τις εμφανίσεις της στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα πόλο Νέων γυναικών η εθνική ομάδα.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα στο εναρκτήριο ματς της διοργάνωσης στην πόλη Νετάνια του Ισραήλ, επιβλήθηκε με 12-6 της Ιταλίας και πλέον έχει στο χέρι της την πρώτη θέση στον όμιλο που οδηγεί στα προημιτελικά.

Η Ελλάδα προηγήθηκε και με 7-3 στο ημίχρονο και με 10-4 στο τρίτο οκτάλεπτο, με πρωταγωνίστριες τις Ιουλιανά Κοντονή (5 γκολ), Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη (3) και Ειρήνη Νίνου (3), που πέτυχαν συνολικά τα 11 από τα 12 γκολ της ομάδας.

ΕΛΛΑΔΑ - ΙΤΑΛΙΑ 12-6

Τα οκτάλεπτα: 3-2, 4-1, 3-1, 2-2.

ΕΛΛΑΔΑ (Αλεξία Καμμένου - Ευτυχία Καραγιάννη): Ζαφειράκη, Τριχά, Φουντωτού, Σιούτη 1, Κανετίδου, Γιαννοπούλου, Νίνου 3, Μυριοκεφαλιτάκη 3, Κατσιμπρή, Μπιτσάκου, Κοντονή 5, Τορνάρου, Καρύτσα.

Για την Ιταλία σκόραραν: Τζουστίνι 3, Μπετίνι 1, Κορντοβάνι 1, Τσεργκόλ 1.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα