Γενηδουνιάς στο Gazzetta: «Περιμένω πώς και πώς το νέο κολυμβητήριο του Ολυμπιακού»

Δημήτρης Τομαράς
Γενηδουνιάς στο Gazzetta: «Περιμένω πώς και πώς το νέο κολυμβητήριο του Ολυμπιακού»

bet365

Ο πολίστας του Ολυμπιακού, Κώστας Γενηδουνιάς, μίλησε στο Gazzetta για το νέο κολυμβητήριο της ομάδας και τα συναισθήματά του.

Ο Ολυμπιακός ζει μία μεγάλη και ιστορική στιγμή. Το νέο κολυμβητήριο της ομάδας μπαίνει στα σκαριά και τα τμήματα πόλο και κολύμβησης θα αποκτήσουν το δικό τους νέο και υπερσύγχρονο «σπίτι». Ο περιφερειακός του Ολυμπιακού (με ύψος 1.83 και γεννημένος το 1993) και αργυρός Ολυμπιονίκης στους Αγώνες του Τόκιο βέβαια, Κώστας Γενηδουνιάς μίλησε στο Gazzetta για αυτή τη σπουδαία χρονική συγκυρία και το πώς περιμένει το καινούριο κολυμβητήριο.

- Κώστα τι σημαίνει για σένα αυτό το νέο κολυμβητήριο που έρχεται για τον Ολυμπιακό; Είναι μία μεγάλη στιγμή;

Ναι βεβαίως. Φυσικά και είναι μία τέτοια στιγμή. Μία μεγάλη στιγμή. Μόνο και μόνο που συζητάμε - και συζητούσαμε - τόσα χρόνια για ένα κολυμβητήριο. Εδώ και τουλάχιστον 4 χρόνια το ζητάμε.

- Πως ήταν για εσάς αυτή η αναμονή τόσων ετών;

Δεν είχαμε κολυμβητήριο τόσο καιρό. Είχαμε το Παπαστράτειο, όπου και αργούσαμε να μπούμε για να ξεκινήσουμε τη σεζόν και ήμασταν μαζί με τον Εθνικό και τόσα τμήματα. Το συζητάμε τόσα χρόνια. Λέει πολλά που θα αποκτήσει το δικό του κολυμβητήριο ο Ολυμπιακός. Σημαίνει πολλά.

- Πόσο παραπάνω μπορεί να βοηθήσει μία τέτοια μεγάλη υποδομή την ομάδα;

Το επίπεδο της ομάδας είναι ήδη πολύ υψηλό. Σίγουρα όμως ένα κολυμβητήριο δικό σου είναι μία άλλη κατάσταση. Ένα τέτοιο κολυμβητήριο θα είναι αντάξιο των προδιαγραφών ενός μεγάλου club όπως ο Ολυμπιακός και των επιτυχιών που έχουν φέρει τα τμήματα πόλο. Αυτό το κολυμβητήριο θα βοηθήσει πολύ και το ελληνικό πόλο και φυσικά και το πόλο του Ολυμπιακού.

- Πως το περιμένεις εσύ αυτό το κολυμβητήριο; Πως είναι αυτή η προσδοκία;

Η αλήθεια είναι πως περιμένω πώς και πώς να μπούμε. Ήδη το περιμένω πώς και πώς να μπούμε στο νέο κολυμβητήριο,

Σου δίνει κάτι να περιμένεις. Προσωπικά θα είμαι πολύ χαρούμενος και περήφανος να εκπροσωπήσω τον Ολυμπιακό σε ένα τέτοιο κολυμβητήριο. Είναι σαν ένα ένα έξτρα κίνητρο. Ποιός δεν θα θέλει να παίξει σε ένα τέτοιο υπερσύγχρονο κολυμβητήριο με την καλύτερη ομάδα της Ελλάδας και μίας εκ των κορυφαίων της Ευρώπης;

- Το έχετε κουβεντιάσει μεταξύ σας φαντάζομαι οι πολίστες του Ολυμπιακού.

Ναι σίγουρα το συζητήσαμε από την πρώτη στιγμή. Το πότε θα είναι έτοιμο και κοιτάξαμε να μάθουμε λεπτομέρειες. Συζητήσαμε για το τι μπορεί να έχει και να καλύπτει όλες τις ανάγκες. Όλοι αδημονούν για αυτό το κολυμβητήριο. Όλοι μας το περιμένουμε πώς και πώς.

- Πως βλέπεις αυτή τη νέα χρονιά για τον Ολυμπιακό - που θα είναι ξανά μία χρονιά με την επίδραση του Covid-19 - και ποιοι είναι οι στόχοι σας;

Έχουμε μάθει να μην μας επηρεάζει το θέμα του Covid-19. Από πλευράς στόχων η κατάσταση είναι ξεκάθαρη για εμάς: είναι η διατήρηση των σκήπτρων στην Ελλάδα και μετά η ομάδα να πάει όσο πιο μακριά μπορεί στην Ευρώπη διότι με το ρόστερ που έχει και τη δουλειά που κάνει το αξίζει.

- Θα είναι για εσάς μία έξτρα ώθηση η παρουσία του κόσμου που φέτος θα τον έχετε ξανά στο πλευρό σας;

Ναι σίγουρα σου δίνει μία έξτρα ώθηση. Περιμένουμε κόσμο στα ευρωπαϊκά ματς. Σίγουρα στις έξι σεζόν που είμαι στον Ολυμπιακό όλα τα ματς που γέμιζε το Παπαστράτειο ήταν πάντα ξεχωριστά για εμάς.

@Photo credits: INTIME
 

Τελευταία Νέα