Απόλλων Σμύρνης – Ζάιμπας 21-6 : Νίκη και στο παιχνίδι της πρόκρισης

Newsroom
Απόλλων Σμύρνης – Ζάιμπας 21-6 : Νίκη και στο παιχνίδι της πρόκρισης

bet365

Ο Απόλλων Σμύρνης επέστρεψε στις νίκες στην Ποντγκόριτσα και παίζει δυνατά στο παιχνίδι της πρόκρισης στον Β' προκριματικό γύρο του Champions League.

Μετά από τις δυο ήττες της Πέμπτης, ο Απόλλων Σμύρνης επέστεψε στις νίκες στην Ποντγκόριτσα.

Η ομάδα του Νίκου Δεληγιάννη σ' αγώνα της 4ης ημέρας του 1ου προκριματικού ομίλου του Champions League επικράτησε με 21-6 Ζάιμπα (Λιθουανία) και διπλασίασε τις νίκες της.

Ο Απόλλων Σμύρνης έφτασε έτσι τους 6 βαθμούς και ετοιμάζεται τα παιχνίδια του Σαββάτου. Στις 13:30 αντιμετωπίζει την Ενκα Κωνσταντινούπολης και στις 19:30 την οικοδέσποινα Γιαντράν Χέρτσεγκ Νόβι.

Με δύο νίκες η "Ελαφρά Ταξιαρχία" θα πετύχει το μεγάλο στόχο της πρόκρισης στον 2ο γύρο της διοργάνωσης αλλά μετά από την νίκη της Γιαντράν επί της Καζάν ίσως και μια να είναι αρκετή.

Τα οχτάλεπτα: 7-1, 6-1, 4-2, 4-2

Απόλλων Σμύρνης (Νίκος Δεληγιάννης): Γαλανόπουλος, Αλαμάνος 1, Γαρδίκας 2, Μόκκας, Γωνιωτάκης 3, Κότσκαρ 3, Γκουσάροβ, Χονδροκούκης 2, Βίσκοβιτς, Γούνας 5, Τσολακούδης 1, Σολανάκης 4, Καβουσανός

Ζάιμπας: Μοτούζας, Κουζμένο, Βοϊτένκο, Γκοστάουτας 3, Γιάκουτις, Ζούρζα, Γιόνκους 2, Πελακάουσκας, Βιτκάουσκας, Γκαλίνοκ, Ίβοβιτς 1

 

Τελευταία Νέα