Απόλλων Σμύρνης - Γιάντραν 11-19: Ενα ημίχρονο άντεξε η «Ελαφρά Ταξιαρχία»

Κώστας Ευθυμιάδης
Απόλλων Σμύρνης - Γιάντραν 11-19: Ενα ημίχρονο άντεξε η «Ελαφρά Ταξιαρχία»

bet365

Δεύτερη ήττα σε τρία ματς στα προκριματικά του Champions League στο πόλο για τον Απόλλωνα Σμύρνης που έχασε με .... από την Γιάντραν.

Για ένα ημίχρονο το πάλεψε ο Απόλλωνας Σμύρνης απέναντι στην πανίσχυρη Γιάντραν, στον τρίτο του αγώνα για την πρώτη προκριματική φάση του Champions League στο πόλο.

Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» έμεινε κοντά στο σκορ μέχρι το ημίχρονο, αλλά η επίθεση των Μαυροβούνιων πετούσε… φωτιές στο τρίτο οκτάλεπτο και τελικά έφτασε εύκολα στη νίκη με σκορ 19-11.

Ο Απόλλωνας προηγήθηκε με 2-1 χάρη στα δύο τέρματα του Γούνα, τα οποία βρήκαν απάντηση από τον Καρκόφ ο οποίος στην κόντρα έκανε το 2-2.
Ο Σολανάκης έδωσε και πάλι προβάδισμα στην ελληνική ομάδα που ωστόσο βρέθηκε πίσω στο σκορ με 4-3 στο τέλος της περιόδου καθώς δέχτηκε γκολ στον παίκτη παραπάνω.

Η Γιάντραν πήρε προβάδισμα τριών τερμάτων (7-4) εξαιτίας κυρίως των κακών επιστροφών στην άμυνα του Απόλλωνα, αλλά και των επιλογών στην επίθεση. O Γούνας με δύο προσωπικά γκολ προσπάθησε να κρατήσει την ομάδα κοντά στο σκορ (6-7), αλλά ο Μάρινιτς με το δικό του τέταρτο γκολ διατήρησε το +2 για την Γιάντραν στο τέλος του ημιχρόνου (6-8).

Το σκορ αυξήθηκε σε 6-11, χάρη σε γκολ των δύο πρωταγωνιστών των Μαυροβούνιων, των Μάρινιτς και Καρκόφ.

H Γιάντραν πιέζοντας πολύ στην άμυνα, έβγαλε επιθέσεις στην κόντρα, με τους Μάρινιτς και Καρκόφ να σκοράρουν συνολικά 9 γκολ, απέναντι σε έναν πελαγωμένο στην τρίτη περίοδο Απόλλωνα που δέχτηκε 6 τέρματα. H τέταρτη περίοδος ήταν τυπική διαδικασία, με την ελληνική ομάδα να εστιάζει στο αυριανό (17:30) ματς με την Λιθουανική Ζάιμπας, όπου σε μεγάλο ποσοστό θα κριθεί η πρόκριση στην επόμενη φάση.

Απόλλων Σμύρνης - Γιάντραν 11-19

Τα οκτάλεπτα: 3-4, 3-4, 3-6, 2-5

Απόλλων Σμύρνης: Γαλανόπουλος, Αλαμάνος 2, Γαρδίκας, Μόκκας, Γωνιωτάκης-Κορδέρας 2, Κότσκαρ, Γκουσάροφ 1, Χονδροκούκης, Βίσκοβιτς, Γούνας 5, Τσολακούδης, Σολανάκης 1, Καβουσάνος.

Γιάντραν: Πόντρουγκ, Μπούριτς 2, Μάρινιτς 5, Κάγιαλι 1, Μπούτιτς 1, Πεϊκοβιτς 1, Μπούκιτς 1, Καρκόφ 4, Ντέλιτς 1, Ντόμπουντ, Σέτκα 2, Ντούζεβιτς 1, Ανιτς.

 

Τελευταία Νέα