Πέφτει στην μάχη των προκριματικών του Champions League ο Απόλλωνας Σμύρνης

Newsroom
Πέφτει στην μάχη των προκριματικών του Champions League ο Απόλλωνας Σμύρνης

bet365

Στην Ποντγκόριτσα ξεκινά την προσπάθειά του για πρόκριση στην επόμενη φάση του Champions League o Απόλλωνας Σμύρνης.

Ξεκινούν σήμερα οι προκριματικοί του Champions League στο πόλο, με τον Απόλλωνα Σμύρνης να βρίσκεται στην Ποντγκόριτσα, όπου σήμερα θα δώσει την πρώτη του αναμέτρηση.

Στον όμιλο που πραγματοποιείται στην πόλη του Μαυροβουνίου, η ομάδα του Απόλλωνα θα ξεκινήσει τις υποχρεώσει της κόντρα στην Σίντεζ Καζάν (17:30), έχοντας πάντως πολύ δύσκολο έργο.

Αντίπαλοι εκτός από την Καζάν, είναι οι Όρβοσι (Ουγγαρία), Γιαντράν Σπλιτ (Κροατία), Γιαντράν Χέρτσεγκ Νόβι (Μαυροβούνιο), Ζάιμπας (Λιθουανία) και ΕΝΚΑ Κωνσταντινούπολης (Τουρκία).

Ο αντικειμενικός στόχος είναι η τέταρτη θέση η οποία θα οδηγήσει στην επόμενη φάση καθώς προκρίνονται τέσσερις από κάθε όμιλο.

Την αποστολή του Απόλλωνα Σμύρνης αποτελούν οι: Στέφανος Γαλανόπουλος, Βασίλης Καβουσανός, Αλέξανδρος Γούνας (C), Αλέξανδρος Αλαμάνος, Ιβάν Γκουσάροβ, Άντε Βίσκοβιτς, Νίκος Γαρδίκας, Μανώλης Σολανάκης, Νίκος Τσολακούδης, Κωνσταντίνος Χονδροκούκης, Κώστας Μόκκας, Άγγελος Γωνιωτάκης και Αλέξανδρος Κότσκαρ.

«Θα θέλαμε λίγο παραπάνω χρόνο είναι η αλήθεια, γιατί έχουμε πάρα πολλούς καινούργιους παίκτες και δυσκολευόμαστε πολύ να αποκτήσουμε την ομοιογένεια που χρειάζεται – είναι πολύ μικρό το διάστημα. Παρ’ όλα αυτά έχουμε προετοιμαστεί σε κάποια πράγματα. Τα παιδιά δείχνουν πολύ μεγάλη ανταπόκριση και πολύ μεγάλη θέληση. Έχουν παρουσιάσει πολύ μεγάλη διάθεση για να φτιάξουμε ένα πολύ καλό σύνολο και στόχος είναι να διεκδικήσουμε την πρόκριση» ανέφερε ο προπονητής της ομάδας, Νίκος Δεληγιάννης.

«Είναι πολύ δυνατός όμιλος, είναι ομάδες πολύ υψηλού επιπέδου, ομάδες οι οποίες δεν άλλαξαν πάρα πολύ – πλην της Χέρτσεγκ Νόβι – από πέρυσι. Τουναντίον ενισχύθηκαν. Ωστόσο νομίζω ότι είμαστε σε τέτοιο βαθμό έτοιμοι που θα προσπαθήσουμε να εξαντλήσουμε τις πιθανότητες μας να πάρουμε τα αποτελέσματα που χρειαζόμαστε για να περάσουμε στην επόμενη φάση!» πρόσθεσε.

Το πρόγραμμα του Απόλλωνα Σμύρνης

Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου

17:30 Απόλλων Σμύρνης – Σίντεζ Καζάν

Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου

10:00 Όρβοσι – Απόλλων Σμύρνης, 17:30 Απόλλων Σμύρνης – Γιαντράν Σπλιτ

Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου

17:30 Απόλλων Σμύρνης – Ζάιμπας

Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου

13:30 Ενκα Κωνσταντινούπολης – Απόλλων Σμύρνης, 19:30 Γιαντράν Χέρτσεγκ Νόβι – Απόλλων Σμύρνης

 

Τελευταία Νέα