Τα είπε με τους "ασημένιους" Ολυμπιονίκες ο Μητσοτάκης

Newsroom
Τα είπε με τους "ασημένιους" Ολυμπιονίκες ο Μητσοτάκης

bet365

Οι "ασημένιοι" Ολυμπιονίκες του πόλο είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη στην πρώτη ημέρα του EKO Ράλλυ Ακρόπολις.

Τα μέλη της εθνικής ομάδας πόλο ανδρών που κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο ήταν VIP καλεσμένοι στην πρεμιέρα του EKO Ράλλυ Ακρόπολις στην πλατεία Συντάγματος.

Οι διεθνείς πολίστες και ο προπονητής τους Θόδωρος Βλάχος είχαν την ευκαιρία να τα πουν για αρκετή ώρα πριν από την έναρξη του αγώνα με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ο πρωθυπουργός τους συνεχάρη για την σπουδαία τους επιτυχία και ενδιαφέρθηκε να μάθει λεπτομέρειες από τα παιχνίδια στο Τόκιο.

Ιδιαίτερη συνομιλία είχε και με τον Θόδωρο Βλάχο από τον οποίο ζήτησε να μάθει ποιοι είναι οι επόμενοι αγώνες της εθνικής ομάδας.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Θόδωρος Βλάχος είχαν συνομιλήσει και τηλεφωνικά όταν ο δεύτερος ήταν ακόμη στο Τόκιο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Από την πλευρά των πολιστών βρέθηκαν μεταξύ άλλων στο Σύνταγμα οι Φουντούλης, Ζερδεβάς, Γαλανίδης, Παπαναστασίου, Δερβίσης, Γενηδουνιάς.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα