Επέστρεψε στην Ελλάδα η "ασημένια" εθνική νεανίδων

Επέστρεψε στην Ελλάδα η "ασημένια" εθνική νεανίδων

bet365

Τα κορίτσια της εθνικής νεανίδων της Ελλάδας κατέκτησαν το ασημένιο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Σίμπενικ και επέστρεψαν στην Αθήνα έχοντας ακόμη μεγαλύτερα όνειρα.

Στην Αθήνα επέστρεψε από το Σίμπενικ η εθνική ομάδα πόλο νεανίδων της Ελλάδος που κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα επέστρεψε στην Ελλάδα, με πτήση της Austrian Airlines, μέσω Βιέννης, την Τρίτη (31/8) στις 01.35 όπου τα μέλη του υποθέχθηκαν συγγενείς και φίλοι, καθώς επίσης ο Γενικός Γραμματέας της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας, Στέφανος Αυγουλέας και ο έφορος Δημήτρης Κύρκος.

Η διεθνής αθλήτρια Στεφανία Σάντα σημείωσε κατά την άφιξη: «Είμαι πολύ ενθουσιασμένη για το ασημένιο μετάλλιο και πιστεύω ότι του χρόνου θα πάμε για το χρυσό», ενώ η Ευφροσύνη Τσιμάρα συμπλήρωσε: «Είμαι πολύ υπερήφανη για την ομάδα μας. Παρά τις αντίξοες συνθήκες που επικράτησαν φέτος, καταφέραμε να παλέψουμε, να γυρίσουμε στην Ελλαδα με το αργυρό μετάλλιο και θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να πάρουμε το χρυσό του χρόνου».

Η αρχηγός της ομάδας Φωτεινή Τριχά "βλέπει" στο "Παρίσι 2024": «Πίστευα πως μπορούσαμε να πάρουμε ένα μετάλλιο. Είμαστε πολύ ικανοποιημένες με το αποτέλεσμα και όνειρό μας είναι να εκπροσωπήσουμε την Ελλάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα