Στους «4» του World League με διπλή ευκαιρία για μετάλλιο η Ελλάδα

Στους «4» του World League με διπλή ευκαιρία για μετάλλιο η Ελλάδα

bet365

Η Ελλάδα επικράτησε με 20-8 της Γεωργίας προκρίθηκε στους "4" του World League στην Τιφλίδα και περιμένει Μαυροβούνιο ή Καζακστάν για μια θέση στον τελικό. Έξι γκολ ο Φουντούλης.

Με φανταστική εμφάνιση η Ελλάδα ξεπέρασε το εμπόδιο της "οικοδέσποινας" Γεωργίας και προκρίθηκε στον ημιτελικό του Super Final του World League της Τιφλίδας.

Η ομάδα του Θόδωρου Βλάχου επικράτησε με 20-8 της Γεωργίας και θα περιμένει αργότερα (μετά από τις 20:00) για να μάθει τον αντίπαλο της στον ημιτελικό της Τετάρτης που θα προκρύψει από τον αγώνα του Μαυροβουνίου με το Καζακστάν.

Φυσικά φαβορί είναι το Μαυροβούνιο.

Οι δυο ευκαιρίες

Από την άλλη στον ημιτελικό έχει περάσει η εθνική ομάδα των ΗΠΑ που κέρδισε με 12-11 την Γαλλία και θα αντιμετωπίσει την Ιταλία ή την Ιαπωνία.

Η Ελλάδα θα έχει διπλή ευκαιρία για μετάλλιο. Θα διεκδικήσει το χρυσό εάν περάσει στον τελικό ενώ εάν αποκλειστεί θα παίξει στον μικρό τελικό για το χάλκινο.

Εννέα σκόρερ για την Ελλάδα

Για την Ελλάδα που έχει αυτά τα παιχνίδια ως τεστ για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο σκόραραν 9 παίκτες!

Πρώτος σκόρερ ήταν ο αρχηγός Γιάννης Φουντούλης ο οποίος σταμάτησε στα 6!

Θυμίζουμε ο Άγγελος Βλαχόπουλος έχει παραμείνει στην Αθήνα για να ξεπεράσει τον τραυματισμό του και να είναι έτοιμος για το ταξίδι στην Ιαπωνία.

Τα οχτάλεπτα: 5-1, 5-2, 6-1, 4-4.

Τα γκολ της Ελλάδος πέτυχαν οι: Φουντούλης 6, Γεννηδουνιάς 3, Γκιουβέτσης 2, Δερβίσης 2, Αργυρόπουλος 2, Μουρίκης 2, Σκουμπάκης 1, Καπότσης 1, Παπαναστασίου 1.

 

Τελευταία Νέα