Στην φυλακή για την υπόθεση της Black Friday
Μπορεί το Full Tilt να εξαγοράστηκε από το PokerStars και το online πόκερ να "σώθηκε" όμως οι υπεύθυνοι για τραπεζικές απάτες και ξέπλυμα χρήματος στην υπόθεση της Black Friday δικάζονται αυτό το διάστημα.
Ελάτε στη μεγαλύτερη διαδικτυακή κοινότητα poker στον κόσμο – το PokerStars.eu
Αυτή τη φορά ο Chad Elie καταδικάστηκε σε φυλάκιση σε ομοσπονδιακή φυλακή των Η.Π.Α. ενώ παραδέχτηκε και την ενοχή του. Έξι ακόμα, από τους συνολικά 11 που συνελήφθησαν, έχουν αποδεχτεί τις ποινές τους ενώ ο μοναδικός που δηλώνει αθώος είναι ο Ray Bitar, o CEO του Full Tilt.
Διαβάστε για την ποινή και τις δηλώσεις του Chad Elie εδώ.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
