Διακοπή συμβολαίου στον Κατίδη!

Διακοπή συμβολαίου στον Κατίδη!

Δήμος Μπουλούκος
Διακοπή συμβολαίου στον Κατίδη!

bet365

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του gazzetta.gr, ο Γιώργος Κατίδης, που κλήθηκε ήδη σε απολογία, θα τιμωρηθεί με διακοπή συμβολαίου από την ΑΕΚ για τον ναζιστικό χαιρετισμό!

Τα αρμόδια όργανα μπορεί να έχουν συνεδριάσει ακόμα, ωστόσο οι διοικούντες της ΑΕΚ δεν είναι διατεθειμένοι να αφήσουν το θέμα να περάσει έτσι, σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr!

Ο παίκτης κλήθηκε σε απολογία και στη σκέψη των ανθρώπων της ομάδας είναι να τον τιμωρήσουν με διακοπή συμβολαίου, προκειμένου να καταστήσουν σαφές ότι τέτοιες πράξεις είναι τελείως ξένες με το σύλλογο.

Σε κάποιους υπήρχε η σκέψη να φύγει τελείως από την ΑΕΚ, ωστόσο αυτό δεν είναι εύκολο. Σε μια τέτοια κρίσιμη οικονομική στιγμή δεν μπορούν να αφήσουν ένα περουσιακό στοιχείο να φύγει και η σκέψη που έχει πρυτανεύσει είναι η διακοπή του συμβολαίου του!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα