Περιμένει «Τίγρη» ο Παππάς

Περιμένει «Τίγρη» ο Παππάς

Gazzetta team
Περιμένει «Τίγρη» ο Παππάς

bet365

Ο Πέτρος Παππάς εμφανίστηκε θετικός στο ενδεχόμενο να υπάρξει συνάντηση με τον Δημήτρη Μελισσανίδη, ωστόσο τονίζει ότι δεν πρόκειται να «τρέξει» ο ίδιος της διαδικασίες.

Ο «Τίγρης» είχε κάνει γενικό κάλεσμα προς όλους τους μετόχους της ΑΕΚ, αλλά και σε κάθε επιφανή φίλο της ομάδας που είναι σε θέση να βοηθήσει. Ο Παππάς στην συνάντηση που είχε με την τριμελή αντιπροσωπεία της ORIGINAL, έδειξε θετικός σε αυτό το ενδεχόμενο, ωστόσο εκείνο που ξεκαθαρίζει στο περιβάλλον του είναι ότι δεν πρόκειται να κινήσει εκείνος τα νήματα.

Ο Έλληνας επιχειρηματίας θα περιμένει να τον καλέσει ο Δημήτρης Μελισσανίδης, τη στιγμή που αφήνει να εννοηθεί και ότι τη δεδομένη στιγμή δεν είναι σε θέση για ιδιαίτερα ανοίγματα σε οικονομικό επίπεδο, ωστόσο θα βοηθήσει με όποιον άλλο τρόπο μπορεί.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα