Κλέβουν και οι Βραζιλιάνοι (vids)

Θοδωρής Βασίλης
Κλέβουν και οι Βραζιλιάνοι (vids)

bet365

Ο Λουίς Αντριάνο σημείωσε ένα γκολ-ντροπή στο Τσάμπιονς Λιγκ μη τηρώντας το fair play. Ο επιθετικός της Σαχτάρ ζήλεψε τους συμπατριώτες του Ριβάλντο και Κλέμπερ, με αντίστοιχες ενέργειες που θυμίζει το gazzetta.gr.

Μπορεί στην πλειοψηφία του κόσμου οι Βραζιλιάνοι ποδοσφαιριστές να έχουν συνδυαστεί με τα τακουνάκια, ντρίμπλες, τα ανάποδα ψαλίδια και γενικότερα με την μαγεία του ποδοσφαίρου, αλλά όπως φαίνεται και οι ίδιοι δεν ξεφεύγουν από τον γενικό κανόνα που θέλει τους ποδοσφαιριστές να ξεγελάνε αντιπάλους και διαιτητές.

Λουίς Αντριάνο (Νόρτζελαντ-Σαχτάρ)

Τραγελαφικές σκηνές στο «Πάρκεν» με τον Λουίς Αντριάνο να προκαλεί την οργή των Δανών. Ο Γουίλιαν στο ελεύθερο στο κέντρο του γηπέδου γύρισε τη μπάλα στους Δανούς, ωστόσο... λογάριαζε χωρίς τον Αντριάνο. Ο Βραζιλιάνος πήρε τη μπάλα, και παρότι οι υπόλοιποι είχαν σταματήσει και περίμεναν να τηρηθεί το fair play και να τους επιστραφεί η μπάλα, ο ίδιος ανενόχλητος σκόραρε κάνοντας το 1-1.



Ριβάλντο (Μουντιάλ 2002)

Ποιος δεν θυμάται το απίστευτο θέατρο του Ριβάλντο στο Μουντιάλ του 2002 απέναντι στην Τουρκία. Ο Βραζιλιάνος άσος άλλοτε του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ, είχε δεχτεί μια μπαλιά στο μηρό με τον ίδιο να πέφτει κάτω σφαδάζοντας κρατώντας το πρόσωπό του με αποτέλεσμα να κερδίσει την αποβολή του αντιπάλου του.

Νεϊμάρ (Βραζιλία-Ολλανδία)

Από πολλούς θεωρείται ο επόμενος κορυφαίος ποδοσφαιριστής στον κόσμο. Ο Νεϊμάρ έχει προσφέρει απίστευτες στιγμές μαγείας, αλλά και αυτός όπως σχεδόν όλοι οι ποδοσφαιριστές στο κόσμο έχουν προσπαθήσει να κοροϊδέψουν τον διαιτητή. Το αστέρι της Σάντος δίνει προσωπικό σόου στις βουτιές σε φιλικό παιχνίδι της Βραζιλίας με την Ολλανδία τον Ιούνιο του 2011, με συνέπεια στο τέλος να δεχτεί και κίτρινη κάρτα.



Κλέμπερ (Παλμέιρας-Φλαμένγκο)

Ο 29χρονος επιθετικός της Γκρέμιο παραλίγο να προκαλέσει γενική σύρραξη σε αγώνα πρωταθλήματος της Βραζιλίας επειδή δεν τήρισε το fair play. Το 2010 κι ενώ ήταν παίκτης της Παλμέιρας σε αγώνα απέναντι στην Φαλμένγκο δεν γύρισε την μπάλα στους αντιπάλους αλλά προσπάθησε να σκοράρει με συνέπεια την επίθεση των παικτών της Φλαμένγκο.


 

Τελευταία Νέα