Εισιτήρια με... 1€!
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google Η Αταλάντα γιορτάζει τα 105α γενέθλια της και στον αγώνα με την Σιένα οι τιμές των εισιτηρίων κυμαίνονται από... ένα ως πέντε ευρώ!
Η διοίκηση των Μπεργκαμάσκι ανακοίνωσε ότι τα εισιτήρια για τα δύο πέταλα του «Ατλέτι Ατζούρι Ντ' Ιτάλια» θα κοστίζουν ένα ευρώ ενώ στις θύρες απέναντι από τα επίσημα υπάρχει... αύξηση, με το κόστος να ανεβαίνει στα δύο ευρώ. Σε ό,τι αφορά τα επίσημα, τα εισιτήρια είναι... ακριβά, με πέντε ευρώ.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
