Μάχη στο σπίτι του Δώνη

Μάχη στο σπίτι του Δώνη

Gazzetta team
Μάχη στο σπίτι του Δώνη

bet365

Εφιαλτικές στιγμές έζησαν τα παιδιά, η σύζυγος και τα πεθερικά του Γιώργου Δώνη, όταν κλέφτες εισέβαλαν στο σπίτι του στην Κηφισιά. Συνελήφθησαν από την αστυνομία οι δύο κακοποιοί!

Το πρωί αδίστακοι ληστές εισέβαλαν στο σπίτι του Γιώργου Δώνη στην Κηφισιά, την ώρα που μέσα σε αυτό βρίσκονταν οι γονείς της συζύγου του Έλληνα προπονητή και τα δύο τους παιδιά, εκ των οποίων το ένα είναι μωρό.

Υπό την απειλή όπλων ζήτησαν από τον πεθερό του Δώνη να τους πει που είναι τα χρήματα, ενώ φέρεται να έβαλαν πάνω στο πρόσωπο του μωρού μια πετσέτα για να μην κλάψει. Για καλή τύχη της οικογένειας, λίγο αργότερα ήρθε η σύζυγος του Δώνη, Δέσποινα μαζί με το μεγάλο τους γιο, που βρίσκονταν στα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Η σύζυγος του προπονητή του ΠΑΟΚ δεν είχε κλειδιά και χτύπησε το κουδούνι, ωστόσο δεν της άνοιξε κανείς. Η ησυχία μέσα από το σπίτι της έκανε εντύπωση και απευθύνθηκε σε ανθρώπους που ήταν κοντά στο σπίτι καθώς και σε αστυνομικούς της περιοχής.

Άνδρες της Αμεσης Δράσης έσπευσαν στην κατοικία του Γιώργου Δώνη και μόλις τους αντιλήφθηκαν οι ληστές έπεσαν πυροβολισμοί με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο πόδι ένας αστυνομικός. Λίγη ώρα αργότερα οι δυο ληστές έπεσαν στα χέρια της αστυνομίας!

Οι ληστές στην προσπάθειά τους να διαφύγουν χρησιμοποίησαν ως ασπίδα τον πεθερό του προπονητή του ΠΑΟΚ και ακολούθησε ανταλλαγή πυροβολισμών. Από την πλευρά τους, οι αστυνομικοί ανταπέδωσαν τα πυρά και τραυμάτισαν έναν από τους ληστές.

Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό και αυτή την ώρα ακολουθεί τους ληστές μέχρι το ρέμα του Κοκκιναρά. Εχει σηκωθεί και ελικόπτερο. Η οικογένεια του Έλληνα τεχνικού είναι συγκλονισμένη από αυτή την περιπέτεια και ο Δώνης επιστρέφει στην Αθήνα από τη Θεσσαλονίκη για να είναι κοντά στους δικούς του ανθρώπους.

Ξανά θύμα κλοπής

Ο νυν προπονητής του ΠΑΟΚ είχε πέσει θύμα κλοπής και τα περασμένα Χριστούγεννα, όταν άγνωστοι διέρρηξαν την οικία του στα βόρεια προάστια τα ξημερώματα της 26ης Δεκεμβρίου. Όμως, εκείνη δεν ήταν η μοναδική φορά καθώς σε διάστημα λίγων ημερών υπήρξε και νέα διάρρηξη.

Οι διαρρήκτες τότε πήραν το λάπτοπ του Γιώργου Δώνη στο οποίο είχε μέσα όλα τα στοιχεία της ομάδας του Ατρομήτου, πήραν τα κλειδιά του σπιτιού, έκλεψαν ένα αυτοκίνητο μεγάλης αξίας ενώ πήραν και τα δεύτερα κελιδιά ενός δεύτερου αυτοκινήτου της οικογένειας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα