Ποδηλασία: Στην φυλακή οι ληστές που άρπαξαν ρολόγια 800.000 ευρώ από τον Κάβεντινς

Newsroom
Ποδηλασία: Στην φυλακή οι ληστές που άρπαξαν ρολόγια 800.000 ευρώ από τον Κάβεντινς

bet365

Δύο άνδρες καταδικάστηκαν σε 15 και 12 χρόνια φυλακή για την ληστεία υπό την απειλή δολοφονίας στον Μαρκ Κάβεντις.

Οι δύο άνδρες που λήστεψαν υπό την απειλή όπλου τον σπουδαίο πρωταθλητή της ποδηλασίας, Μαρκ Κάβεντις, συνελήφθησαν.

Οι Ρομάριο Χένρι και Αλί Σεσάι, καταδικάστηκαν σε 15 και 12 χρόνια φυλάκισης αντίστοιχα, καθώς τον περασμένο Νοέμβριο εισέβαλαν στο σπίτι του Κάβεντις και κρατώντας μαχαίρι, απείλησαν αυτόν και την γυναίκα του, ότι θα τους σκοτώσουν αν δε τους δώσουν αντικείμενα πολύτιμης αξίας. Μεταξύ άλλων, οι ληστές πήραν δύο πανάκριβα ρολόγια αξίας σχεδόν 800.000 ευρώ του πρωταθλητή της ποδηλασίας και πρέσβη του Ποδηλατικού Γύρου της Ελλάδας.

Όπως είπε η σύζυγός του στο δικαστήριο, αμφότεροι κοιμόντουσαν και οι δύο ληστές μπήκαν στο σπίτι τους και έσυραν στο έδαφος τον Κάβεντις, αρχίζοντας να τον γρονθοκοπούν. Του έβαλαν το μαχαίρι στον λαιμό και του ζήτησαν απευθείας να τους δώσει τα δύο ρολόγια, για τα οποία όπως φαίνεται γνώριζαν καλά την αξία τους.

Ο Χένρι αρνήθηκε τις κατηγορίες και του επιβλήθηκε 15ετης φυλάκισης, ενώ ο συνεργός του τα παραδέχτηκε όλα (μαζί και άλλες έξι απόπειρες ληστείας υπό την απειλή όπλου) και δέχτηκε τρία χρόνια μικρότερη ποινή.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα