Ποδηλασία: Καλό ξεκίνημα για Βολικάκη, 11ος ο Βουκελάτος

Newsroom
Ποδηλασία: Καλό ξεκίνημα για Βολικάκη, 11ος ο Βουκελάτος

bet365

Τους αγώνες του για το 2023 ξεκίνησε ο πρωταθλητής ποδηλασίας πίστας, Χρήστος Βολικάκης, που αγωνίστηκε σε Γκραν Πρι στη Λιθουανία.

Ο Έλληνας πρωταθλητής της ποδηλασίας, Χρήστος Βολικάκης, ξεκίνησε τους αγώνες του εν όψει των μεγάλων ραντεβού της χρονιάς σε ευρωπαϊκές και παγκόσμιες διοργανώσεις. Ο Βολικάκης, στο Γκραν Πρι που διεξήχθη στη Λιθουανία, ήταν 3ος στο tempo race και κατέλαβε την 6η θέση στη γενική βαθμολογία του όμνιουμ.

Με τις αγωνιστικές μάχες που έδωσε ο κατάφερε επάξια να κερδίσει την πρόκριση που οδηγεί στα παγκόσμια κύπελα αλλά και το επερχόμενο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, το οποίο θα λάβει χώρα στην Ελβετία. Παράλληλα με το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ξεκινάει και επίσημα πλέον η Ολυμπιακή πρόκριση, την οποία θα διεκδικήσει για ακόμη μία χρονιά ο έμπειρος ποδηλάτης.

Στο Γκραν Πρι της Λιθουανίας συμμετείχε και ο Δημήτρης Βουκελάτος του Κρόνου Νίκαιας ο οποίος συμμετείχε στους Διεθνείς Αγώνες Πίστας Panevezys 2023, που ανήκουν στην κατηγορία UCI CL2. Ο Δημήτρης Βουκελάτος έκανε δυνατές κούρσες, καταφέρνοντας να τερματίσει στην 11η θέση, ανάμεσα σε δυνατούς αθλητές, αποκομίζοντας μεγάλη αγωνιστική εμπειρία η οποία θα φανεί σε μελλοντικούς αγώνες.

 

Τελευταία Νέα