Ποδηλασία: Ηλίας και Μηλάκη πανελληνιονίκες στο χρονόμετρο

Newsroom
Ποδηλασία: Ηλίας και Μηλάκη πανελληνιονίκες στο χρονόμετρο

bet365

Ο Περικλής Ηλίας στους άνδρες και η Ηρώ Μηλάκη στις γυναίκες αναδείχθηκαν πρωταθλητές Ελλάδας στην ατομική χρονομέτρηση στο Παρανέστι Δράμας.

Ο Περικλής Ηλίας στους άνδρες και η Ηρώ Μηλάκη στις γυναίκες αναδείχθηκαν πρωταθλητές Ελλάδας στο αγώνισμα της ατομικής χρονομέτρησης στην ποδηλασία.

Το αγώνισμα έγινε στο Παρανέστι Δράμας και τόσο ο Ηλίας, όσο και η Μηλάκη, με την πολύ σπουδαία πορείας τους στην ποδηλασία, αναδείχθηκαν πρώτη φορά πανελληνιονίκες στην ατομική χρονομέτρηση.

Ο Περικλής Ηλίας του Κρόνου Νίκαιας ήταν ο μεγάλος νικητής στην κατηγορία των ανδρών. Ο 35χρονος ποδηλάτης ολοκλήρωσε την προσπάθειά του στη διαδρομή των 40 χιλιομέτρων με επίδοση 34 λεπτά και 12 δευτερόλεπτα, κατακτώντας για πρώτη φορά στην καριέρα του τη φανέλα του πρωταθλητή Ελλάδας στο χρονόμετρο. Στη δεύτερη θέση τερμάτισε ο Μίλτος Γιαννούτσος του Αίολου Αθηνών 19 δευτερόλεπτα πίσω, ενώ στην τρίτη ο Γιώργος Μπούγλας επίσης του Κρόνου Νίκαιας.

Στην κατηγορία των γυναικών, η Αργυρώ Μηλάκη σε μία δυνατή μάχη με τη Βαρβάρα Φασόη αναδείχτηκε για πρώτη φορά στην καριέρα της πρωταθλήτρια στην ατομική χρονομέτρηση γυναικών. Η ποδηλάτισσα του Άτλα Ρεθύμνου κάλυψε την απόσταση των 21,2 χιλιομέτρων σε 31 λεπτά και 45 δευτερόλεπτα, αφήνοντας πίσω της μόλις για 7 δευτερόλεπτα την αθλήτρια του Πόρτο Λεόνε. Την πρώτη τριάδα συμπλήρωσε η Ελευθερία Γιάχου (Άλφα Καλλιθέας).

 

Τελευταία Νέα