Παπαγγελής: Ξεκίνησε την διαδρομή Θεσσαλονίκη - Αθήνα με σκοπό την στήριξη του συλλόγου «Φλόγα»

Newsroom
Παπαγγελής: Ξεκίνησε την διαδρομή Θεσσαλονίκη - Αθήνα με σκοπό την στήριξη του συλλόγου «Φλόγα»

bet365

Το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη - Αθήνα με το ποδήλατό του, με σκοπο της συγκέντρωση χρηματικού ποσού για τον Σύλλογο Φλογα φλογα συλλογος γονιων παιδιων με νεοπλασματικη ασθενεια floga.οrg.grγια παιδιά με παιδικό καρκίνο, ξεκίνησε ο Νίκος Παπαγγελής!

Ο παραολυμπιονίκης της ποδηλασίας ξεκίνησε με αφετηρία από τον Λευκό Πύργο προκειμένου να στηρίξει με αυτή την προσπάθεια να συγκεντρωθεί ένα ποσό και να δοθεί στον Σύλλογο «Φλόγα» ώστε να βοηθήσει παιδιά που έχουν πραγματικά ανάγκη για περίθαλψη.

Για όσους θέλουν να συμβάλουν στην σπουδαία προσπάθεια που κάνει ο αθλητής της ποδηλασίας, μπορούν να το κάνουν μέσω της EUROBANK στον λογαριασμό: GR1902600760000570101544156 με αιτιολογία «Wheels of Will».

Ο Παπαγγελής θα τερματίσει την Κυριακή (5/6) στον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης, ευελπιστώντας η προσπάθειά του να βρει ανταπόκριση, καθώς είναι μεγάλη του επιθυμία να στηρίξει την «Φλόγα» και τα παιδιά, όπως είχε κάνει και σε αυτόν ο σύλλογος στο παρελθόν.

Νίκος Παπαγγελής

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Τελευταία Νέα