Ποδηλατικός Γύρος Ιταλίας: Απρόσμενος τραυματισμός για τον Μπινιάμ Γκιρμάι

Ποδηλατικός Γύρος Ιταλίας: Απρόσμενος τραυματισμός για τον Μπινιάμ Γκιρμάι

bet365

Ο Μπινιάμ Γκιρμάι προσπαθώντας να ανοίξει το μπουκάλι της σαμπάνιας μετά τη νίκη του στο 10ο ετάπ του Ποδηλατικού Γύρου Ιταλίας, υπέστη έναν απρόσμενο τραυματισμό που τον έστειλε στο νοσοκομείο.

Άμαθος ο Μπινιάμ Γκιρμάι σε τέτοιες καταστάσεις, υπέστη έναν απρόσμενο τραυματισμό μετά την ιστορική νίκη του στο 10ο ετάπ του Ποδηλατικού Γύρου Ιταλίας. Ο 22χρονος από την Ερυθραία ανέβηκε στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου και όταν χρειάστηκε να ανοίξει το καθιερωμένο μπουκάλι της σαμπάνιας συνέβη το ατύχημα. Ο φελλός εκτινάχθηκε με δύναμη στο αριστερό του μάτι και ο αθλητής κατέληξε για εξετάσεις σε νοσοκομείο.

Παρόμοιο πρόβλημα με τη σαμπάνια αντιμετώπισε σε προηγούμενο ετάπ και ο Μάθιου φαν ντερ Πολ, απλά ο Ολλανδός ήταν πιο τυχερός, με τον φελλό να τον βρίσκει στον ώμο. Ο Μπινιάμ Γκιρμάι έγραψε ιστορία σήμερα στον Giro d' Italia, καθώς έγινε ο πρώτος μαύρος αναβάτης από την Αφρική που νικά σε ετάπ αγώνα Grand Tour.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα