Το «ευχαριστώ» του Αυγενάκη για τον ΔΕΗ Ποδηλατικό Γύρο Ελλάδας

Newsroom
Το «ευχαριστώ» του Αυγενάκη για τον ΔΕΗ Ποδηλατικό Γύρο Ελλάδας

bet365

Με ανάρτησή του ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης, ευχαρίστησε όσους βοήθησαν στο να αναβιώσει ο ΔΕΗ Ποδηλατικός Γύρος Ελλάδας.

Μετά από 10 χρόνια απουσίας, ο ΔΕΗ Ποδηλατικός Γύρος Ελλάδας αναβίωσε έπειτα από μήνες δουλειάς και ο Λευτέρης Αυγενάκης θέλησε να πει το δικό του «ευχαριστώ» σε όσους εργάστηκαν για την διοργάνωση.

Ο υφυπουργός ανέφερε με λεπτομέρειες στα όσα κατάφερε η ομάδα που συγκροτήθηκε για την διοργάνωση, να πετύχει και έστειλε το μήνυμα για καλύτερη συνέχεια την επόμενη χρονιά.

Η ανάρτηση Αυγενάκη

«Μια ιδέα,
μια ομάδα,
ένας στόχος!

Μήνες προετοιμασίας, σκληρής δουλειάς, πολύωρων συσκέψεων, ασύλληπτων λεπτομερειών..

Όλη η αθλητική οικογένεια, εθελοντές, χιλιάδες οικογένειες και παιδιά, πολιτιστικοί φορείς, σχολεία, μουσική, ατελείωτα χαμόγελα.

160 παράλληλες εκδηλώσεις, δεκάδες συνεργεία, διαφορετικοί άνθρωποι, από διαφορετικές χώρες με ένα κοινό στόχο.

Χορηγοί, υποστηρικτές, ποδηλατική ομοσπονδία, οργανωτική επιτροπή, Περιφέρειες, Δήμοι, Ελληνική Αστυνομία, ΕΚΑΒ, Ερυθρός Σταυρός, νοσοκομεία, Λιμενικό, αρχαιολογικές υπηρεσίες..

Όλοι στις θέσεις τους, με αίσθημα ευθύνης απέναντι στην Ελλάδα.

Κορυφαίοι αθλητές από όλο το κόσμο..

Εκκίνηση από το Ηράκλειο, 5 ΕΤΑΠ, τερματισμός στα Ιωάννινα… 850 χιλιόμετρα αγωνίας, να πάνε όλα καλά..

Τα διεθνή, εθνικά, περιφερειακά μέσα πατάνε το On..

Η αποτύπωση της στιγμής στα social media έχει ξεκινήσει, από πολλούς, αυθόρμητα.. Μοναδικές εικόνες της Χώρας μας ταξιδεύουν σε όλο τον κόσμο. Ναι τα καταφέραμε! Η ομάδα κέρδισε, η Ελλάδα κέρδισε. Ευχαριστούμε από καρδιάς..

Μια νέα ημέρα για τον αθλητισμό στη χώρα μας, μόλις ξεκίνησε. Μια φωτεινή, πιο αισιόδοξη ημέρα για το ποδήλατο στη ζωή μας…

Το όνειρο μόλις ξεκίνησε με ορθοπεταλιά..»

@Photo credits: INTIME
 

Τελευταία Νέα